Tucenur Bende Necla ülkere gidiyorum çok zarif bir bayan ptesi günü normal doğumum var allahın izniyle, 40+5 haftalığız kızım çok nazlı çıktı bu arada suni sancı desteğiyle başlıyacak doğum 😊

Seval22
Anladım hangi köy bilirim belki bende köydenim kendim eşim burda yaşıyoz

Deletedmom281 Osmaniye. Erçin Erdem Çelikel . Harika bı doktor. İnanılmaz memnunum. Çok ama çok beyefendi çok nazik birisi. Varmı acaba benim doktoruma giden hamiş anneler ♥️🤗 muayene ücreti 70 tl . Normal doğum sezaryen doğum da uygun fiyatta . 1200 küsur normal doğum 1400 sezeryan ama kendi isteğinle sezeryan olursan 1700 TL 🤗

brcaky bende 3 temmuzda gidecem inşallah ☺️Hakkinızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza 🥰

AHBK41 amin inşallah siz de aynı şekilde güzel ve sorunsuz geçirirsiniz bu süreci❤️

Korona maddi durumumuzu etkilediği icin özele gidemedim. Bursa şehir hastanesinde osman bozkurt a gidiyorum.hem olgun hem tecrübeli gayet iyi ilgileniyo memnun kaldim.

Deletedmom281
      Yalova- Özel atakent Hastanesi
      DR. Bilgin Yurdakul , 3800 herşey dahil doğum sezeryan normal farketmiyor. çok memnunum doktorumdan tavsiye ederim. 🌸💓

Tucenur nisa asiri yogun randevulu hastalari bile bir saat bekletiyolqr oyuzden birakmistim o hastaneyi