Defnemervee
🔅 Küçük şehirlerde fiyatlar saha makul oluyor ama büyükşehirler de fiyatlar Malesef bu şekilde. Aynı hastane içinde doktordan doktora bile muayene ve doğum ücreti değişiyor. 🤷‍♀️
💫 Herkes için hamileliği doğumu özeldir ve o süreci en güzel şekilde geçirmek ister. Keşke özellerde sabit fiyat olsa da her kadın hamilelik ve doğumunu pamuklara sarılarak, özenle ihtimamla geçirse . . .🌺

Kanatlarimvarruhumda dogum icin geldim canim benim ilk defa bulent sürücüye gittim ama cok ilgisizdi hastasi olmadigim için sanirim haftaya tekrar kontorlum var bu sefer lale çetine gitmek onda devam etmek istuyorum cok olumlu konusuyor herkes lale hoca icin☺️

333333 valla devlette hayvan gibi muamele ettikleri icin asla devlete yonelmedim canin yanmis sana bisey olmus umurlarinda olmuyor gorumcem devlette dogum yapti bidaha asla dedi

Deletedmom281 Atakent Acıbadem hastanesine gidiyorum 69 TL muayene doğum ücretsiz özel sağlık sigortam var çalıştığım kurumdan

Deletedmom281 Tekirdağ çerkezköy özel irmet hastanesine gidiyorum. Doktorum İlke Topdağ Altındağ. Muayne ücreti 110 lira. Doğum ücreti şuan ne durumda bilmiyorum 2 sene önce ayni hastanede ayni doktorumda doğum yaptım o zaman normal doğum 1500 sezeryan 2000 liraydı :)

Merve612506
        🌺 Bende Diyarbakır Dicle Memorial de yaptım hem doğumu hem gebelik takibini resmen insanı pamuklara sarıyorlar o kdar ilgililer ki anlatamam. Doktorum hele mükemmel birisi 👌 Bize bir abi bir baba oldu hala da görüşürüz doktorumla

Deletedmom281 İzmir ♥️ DR Hasan Ulaş Başyurt muayene ücreti 300 TL. Çok güleryüzlü ilgili her dakika ulaşabileceğiniz, her türlü testin yapıldığı (detaylı usg dahil) bir muayenehane. Ordan oraya gezmek zorunda kalmıyorsunuz, çok memnunum tavsiye ederim özellikle riskli gebelikler üzerine çok iyi 🙏🏻

Ben Istanbul’da Tuzla Okan Üniversitesi hastahanesine gidiyorum doktorum Cihan Karadağ. Kesinlikle tavsiye ediyorum kendisini. Vizite ücreti 300 TL, nst 50 TL. Doğum paketi de normal doğumda 4300 lira, sezaryen 4700 lira. Bu fiyatlar paket sadece ekstra epidural vs masrafı var; o da 500 lira.

Çok memnunum doktorumdan da, hastahaneden de valla. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Istanbul avcılar anadolu hastanesine gidiyorum muayene ücreti 90 tl doktorum uğraş şahin doğum ücretleri normal 2000 sezeryan 2200 dü bildiğim kadarıyla

Kızlar ben almanyadayım da burda mesela ultrasona giriyorum bidaki randevuda girmek istiyorsan ücretli oluyor Türkiye’de var mı öyle bişey 32 haftalık oldum yani sık gitmem lazım her gittiğimde para mı verecem

Pelin55 Sağlıcakla kucağınuza alırsınız inşallah.. Bülent bey den hep çok olumlu bahsetmişkerdi.. Ben de o hastahabeye gitmek istiyorum ama kararsızım.. çeşitli bahanelerle hemen sezeryan e yönlendşren bi dr a denk gelnekten korkuyırum.

Deletedmom281 Acıbadem Maslak Hastanesi. Dr.Esra Özbaşlı nın takibindeyim. Mükemmel bir doktor ve insan. Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat pahalı. Özel sağlık sigortalarıyla anlaşmaları var kurumun. Özle sağlık sigortam olduğu için az ödüyorum muayenelere. Normal muayene 500 civarı diye biliyorum