Aays ortadoğu hastanesinde doğum paketi 6250 lira

dilara92 ben çok memnunum doktorumdan tavsiye ederim.☺️Germiyor insanı. Doktor pek saate takılı kalan biri değil ortalama yarım saat evet ama benim mesela 45 dakika sürdü sohbet muhabbet ölçümler bittikten sonra ultrason da pozisyon yakalama derken baya kaldım içeride

Pendik Medical Park hastanesi Op.Dr. Neslihan Alan’a muayene oluyorum. Doktorumdan çok memnunum muayene ücreti 220 TL. Normal Doğum ve Sezeryan ücretini tam bilmiyorum😊

Bülent Alp aydın 350₺ muane ücreti , çok memnun kaldığım bi yer ikinci kez gidiyorum 🥰 Dogum Ankara Memorial da oluyor 8000 olmuş sezeryan normal fark etmiyor diye biliyorum .. ilk dogumum 3 sene önce 4500 vermiştim 😔 maalesef pahalanmış baya

Deletedmom281

Deletedmom281 Osmaniye özel Yenihayat hastanesi Özlem bilgin 75 TL muayene ücreti epidural normal doğum 1250 TL . Doktorum fevkalade bir insan bana göre ama hastane bitiyor artık

dilara92 özel sağlık sigortam mevcut o yüzden henüz fiyatta almadım. Aramalara mesajlara dönüş yapıyor çok ilgili birisi çokta bilgili. Ben çok memnunum çok tatlı biri

Deletedmom281 İstanbul Eren hastanesi küçük bakkalköy doktorum Pınar Batu Kartal çok memnunun normal 2100 sezeryan 2600 çok ilgili bindikte muane ücreti 125₺

Suzi-1992 doktorunuz kim acaba benmde orda olcak inşallah ama doktorum ayrı yerde dogumları orda yapıyo

Linababy merhaba aynı doktora gidiyormuşuz bnde mehtap hanıma gidiyorum ama doğum ücretlerini hiç sormamıştım daha önce