Sibelgokhan çok yer kaplamıyor mu bu araba
Bebek arabası
Aylin_16 bende bunun Pierre carden de buldum aldan mı diye düşünüyorum hafif birde
Sedacolak Bebek arabası araştırarak aldım bagajda çok yer kaplamaması ve kullanışlı olması benim için önemliydi. E bebek internet sitesinden Casual Cadillac air aldım elime ulaştı ve gerçekten beğendim her anlamda 😊 anne bebek bakım çantasını trendyoldan aldım benim için önemli olan büyük olmaması ve kullanışlı olmasıydı onunda markası Thepack anne bebek bakım çantası diye geçiyor lacivertini aldım elime ulaştı gayet memnun kaldım ondanda
Sedacolak bebek arabamızı kraft sky model aldık ve bir saat önce teslim edildi . internetten almıştık . çok acayip araba biz çok beğendik . hem çok sağlam hem şık ve konforlu . kullanımı da rahat. biraz büyük ama arabaların jeep ‘i gibi duruyor baya havalı 😄
Sedacolak Maclaren atom alıcam inş çok hafif ve çok pratik 🙏
kraft roll yada chicco goody düşünüyoruz canm…
roll travel olarak geçiyor ama tak sök derdin yok puseti üstüne oturtuyosun hemde araba katlanınca kabin boy olarak geçiyor….
goody de ise tek hoşuma giden basıyosun sen itmeden kendisi kapanıyor…
ama puseti yok =(
Edanurdg ne kadara aldın bunu acaba?
- Düzenlendi
Dilekkcadm aynı ürünleri almışız bende memnunum ikisindende
Sedacolak sunny baby travel bebek arabası almıştım kızımda sattım sonra. Çok çok az kullandım çok hantal ve ağır oluyor traveller. Sonrasında baston aldım. Zaten kangurumuz da olduğu için çoğunluk kangurudaydi. Bebek bakim çantası da ilk çocukta pek elzem bişey değil. Şimdi aldım fisher price o da. Kullanmadım henüz ikinci doğunca kullanırım
Sedacolak bebek arabası kraft sharp ebebekten. Çantayı da bebek çantası yerine decathlon dan doğa yürüyüşü çantası aldım. Hiç aklımda yoktu ama araştırırken bebek çantasında olması gereken özellikler fazlasıyla olduğu için mantıklı geldi daha önce duymasam da decathlondan bebek çantası alan😀 ikisini de çok araştırdım tüm eşyalarım gibi👍
Deletedmom4 modellernı paylasırmısımız
Sedacolak ben trendyoldan anne bebek çantası aldım 85 TL ye gayet güzel kullanınca da memnun kalırım herhalde .
Bebek arabası ise e bebekten baby plus çantan travel sistem bebek arabası alacağım bugün eşim
e-bebeğin nöbetçi mağazasına gitmiş ama kahverengisi var diye aldırmadım siyah istiyorum ben şimdi uygulamasından sipariş vereceğim 😍
Sedacolak 29 haftalık hamileyim geçen hafta aldık bebek arabamı ben çok araştırdım çok pahalı olmasın kullanışlı kaliteli olsun memnun kalayım dedim yorumları okuyarak kiwi marka bebek arabası aldım içerisinde oto koltuğu taşıma koltuğu bebek arabası yağmurluğu ve ayak örtüsü biberon koymak için bebek arabası aparatı vardı ve çok uygun fiyata aldım internetten 3 gün içerisinde geldi kurduk açtık aşırı kullanışlı ve gerçekten kumaşı kalitesi çok iyi toplam takım rakamı 1100 TL sırt çantası olarakta termoslu biberonun ısısını sabit tutan bir çanta temin ettim 🥳