Sevcandumaan Sevcan Hanım ben de almayı düşünüyorum bu aralar , arabayla ilgili tecrübeleriniz nelerdir ? Puseti, ağırlığı , kullanışı hakkında fikirlerinizi merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bebek arabası
Emel_zodyak puseti çok hafif , arabanın katlamışım özellikle çok kolay . Bebek içinde uyurken Port bebesini bir yere gittiğinizde arabadan kolaylıkla çıkarıp yatak şeklinde kullanabilirsiniz. Görsellik açısından da oldukça şık duruyor . Yani bende gören herkes arabaya bayılmış durumda . Bunun dışında bir başka aparatı daha bar bebek oturumuna geçtiğinde kullanabileceğiniz şekilde . Komple deri bir ürün olduğu için leke vs oluşumu olmuyor Kolay temizlenebiliyor. Tek dez avantajı sadece pusetin içi de full deri . Ama pusetin kullanış ömrü uzun olmadığı için ve zaten içine bebeği olduğu gibi koymayacağınız için problem teşkil etmez diye düşünüyorum ben ayrıca içi için deri yüzeyini kaplayan bir minder tarzı birşey yaptıracağım gene de ☺️ Umarım memnun kalırsınız 🙏🏼
Joie brisk lx baston bebek arabası aldım 🙂 çanta olarak da trendyolda ThepAck diye bir marka var indirimde şu An üstelik kullanışlı ve kaliteli 🙂
Sevcandumaan çok teşekkürler çok incesiniz ✨
Emel_zodyak O nasıl laf 🥰 rica ederim o sizin inceliğiniz 💙
Sevcandumaan affınıza sığınarak tekrar yazıp rahatsızlık veriyorum ama arabanın puseti çok küçük 3 aylık bebek bile sıkışıyor diye yazmışlar doğru mudur acaba şuan arabayı aldım kargoda üzüldüm eğer öyleyse 😔
Emel_zodyak bence bütün pusetler aynı boyutta . Puset zaten uzun süreli kullanılacak bir parça değil önemli olan diğer iki parçası ve onlar gayet büyük ve kullanışlı
Goz-deeee aldınız mı acaba ?
Of ne zor ya araba bulmak hem uygun fiyatlı hem şık kullanışlı bir şey istiyorum acaba çok mu şey istiyorum 😭
insan_insan Yok maclarenin bi kaç özelliğinden dolayı vazgeçtim kraft roll aldım inş memnun kalırım🙏