Sedacolak 29 haftalık hamileyim geçen hafta aldık bebek arabamı ben çok araştırdım çok pahalı olmasın kullanışlı kaliteli olsun memnun kalayım dedim yorumları okuyarak kiwi marka bebek arabası aldım içerisinde oto koltuğu taşıma koltuğu bebek arabası yağmurluğu ve ayak örtüsü biberon koymak için bebek arabası aparatı vardı ve çok uygun fiyata aldım internetten 3 gün içerisinde geldi kurduk açtık aşırı kullanışlı ve gerçekten kumaşı kalitesi çok iyi toplam takım rakamı 1100 TL sırt çantası olarakta termoslu biberonun ısısını sabit tutan bir çanta temin ettim 🥳
Bebek arabası
Sibelgokhan
Hayırlı olsun canım. Bizde bebek arabası bakıyoduk. Bende bi bakayım 🥰🙏
Sibelgokhan araba çok güzelmiş canım kac yaşa kadar kullaniyor acaba
Bende elele ve greentom markası arasında kaldım ikisinide görüp karar vermek istiyorum o yüzden bekliyorum çantada eleleden araba alırsam ordan alırım diye almadım daha
Tuba_41 ben yorumunuzu görüp baktım fiyatına göre çok güzel görünüyor kaç yaşına kadar kullanılıyor acaba bu arabalar
hfg ya çok şikayet okudum ben kiwi markasıyla ilgili hepsi burada da altında yorumlar var bi bakın isterseniz sırf o şikayetlerden vazgeçtim
Enguzelhediym 4 5 yasa kadar kullanılıyor canim
Derin_20 ne güzel 😊
Sedacolak ben bebek arabasını aldım canım arastırdım baya prego aldım ben daha kullanmadık 19 haftalık gebeyim 😂😂
[silindi]
Sedacolak Chicco duo best frend bebek arabasını aldım henüz bebeğim doğmadı ama denemesini yaptım çok memnun kaldım bebek çantası olarak ben instagramda dodobutik sayfasından sipariş verdim bebek çantası değil ama onun içinde kullanılıyor her modeli var bi bakabilirsiniz sizde.
hulyatkknt tamam canım
Bende Kiwi 6in 1 Travel Sistem var, 1 defa kullandım, düşünen varsa görüşebiliriz.
oygenkubra bizde sky aldık ego vardı onu da beğenmiştik ama sky ile arasında renk ve iism haricinde pek bir fark yoktu hatta araba koltuğu armor ikiside aynı arasında 700 lira fark vardı sky aldık henüz kullnmadık ama sağlam duruyor sadece araba koltuğu takma aparatı diğer pusetteki gibi sabit değil ama kraft hepsi aynı sanırım onun haricinde mağaza 2800 Dü hepsiburada dan 2200 e aldık
Bende Bagi Easyfold aldım. Kendi arabamız yok hızlı katlanması ve hafif olması benim için önemliydi çünkü eşim yokken de gezmeyi düşünüyorum 😂😂 Tek elle kolayca katlanabiliyor ve az yer kaplıyor. Birde 1 yaşındaki yeğenimde Hot Mom var benim 3 katım para verip aldılar ama o kadar hantal ve ağır bir araba ki daha şimdiden baston düşünmeye başladılar. Benim arabamın sürüşü çok rahat, hafifliği gayet yerinde tavsiye ederim. Bu arada Welcome Baby mağazasından aldık. İlk arabada boya sıkıntısı vardı hemen yardımcı olup yenisini gönderdiler. Orayıda tavsiye ederim alışverişlerin için ☺️