Aldığınız, almayı düşündüğünüz Veya çok iyi araştırdığınız kullanıp memnun kaldığınız bebek arabası marka/modellerini paylaşır mısınız? Bir de bebek bakım çantası(sırt çantası) ??

Casual Quatro Trona Travel Sistem Bebek Arabası aldık biz canm

Sedacolak Prego quattro - Babay2go Ve Joir litetrax 3 Arasında kaldık. Arabamız Hatchbag Bagaj Sorunu Olacağı İçin Tam travel Bebek Arabalarına Bakmıyorum. Anne Bbeek Bakım Çantasınjda e brbekten 2 Tane Aldım Biri Uzun Yolculuk İçin Biri Günlük Kullanım İçin

adm bu tartışmayı sabitledi.

Sedacolak casual cadillac air aldım çok beğenerek kullanmadım henüz. Babymom da sırt çantası aldım ikisinide e bebekten beğenerek aldım 🥰

burcu0818 yani çok beğenerek aldım açılıp kapanması çok zor değil biraz ağır biraz dış görünüşüde etkiledi tabi 😂😂 bide pier Cardin karma kabin tipi var onu da çok beğenmiştim ikisi arasında gittim geldim😂😂 o daha hafifmiş

Sedacolak Kraft surf travel sistem bebek arabası aldım çok güzel bence çokta kaliteli

Sedacolak kraft sharp yeni çıkmış.e bebekte denemiştik çok memnun kaldık çok hafif bir ürün Travel set.Çok yer kaplamıyor benim için önemli olan hafif olmasıydı bu sebeple tercih ettik

Sedacolak uzuunn bi araştırma sonrası bebek arabası inglesina trilogy aldım baston puset olarak geçiyor çok hafif tek elle kapanabilmesi çok iyi ve az yer kaplıyor araştırınca göreceksiniz şikayet neredeyse yok inglesina adına
        çanta olarakda elele life flora aldım özellikle termos çantalarının ayrı olması çok hoşuma gitti ve diğer bakım çantalarından daha geniş kumaşıda çok kaliteli

[

Takım olanlar nasıl sizce bana kücük geldi arabalı olan kısım sankı cocuk 8/9 aya kadar binebilecek gibi ayrı ayrı almayı düsünüyorum ben bu takım olanlardan kullanan varmı kac yaşına kadar kullanılır..görümcem alma sakın hem pahalı oluyo hemde kullanıslı olmuyo ayrı ayrı al dedi

Sedacolak bebek çantasını eminonunden aldım simli pulu cok guzel. baya da uyguna aldım. ama araba alamadık henüz.

Sedacolak gb marka Beli Air alman markası ben beğendim. Maxi Cosi anakucağımız var arabanın ona uyumlu aparatları da satılıyor. ⭐️🧿👍🏼