Kk39 hangi marka aldınız

• Kk39 bunu yanıtladı.

Ftmtsn ben bu coronadan önce civilde eşimle beraber gezerken tesadüfen Kraft cockpit i gördük. İkimizde çok beğendik kullanımı çok basit tek elle kapanıyor. Bir de arabamiz küçük bagaja çok rahat sığsın istedim ufacık oluyor istediğin yerde hemen tek elle kapatabiliyorsun. Bir de valiz gibi kapandıktan sonra çekebiliyorsun bence harika 🥰büyük ihtimalle onu alacağım başka bakmadım bile onu gördükten sonra🤣🤣

Muzikk alıp alınabilecek en güzel araba bence doona 🌸 hamilton da kesinlikle alınması gereken baston araba canım biz yiğenimde de kullanmıstık aşırı rahat ve hafif o da aklında bulunsun kesinlikle

Skaymak görsel paylaşabilir misiniz ? Bende çok pahalı birşey olsun istemiyorum ama kaliteli ve kullanışlı olsun istiyorum 😊

Edanurdg ben de inglesine zippy pro aldım şuanlık çok pratik görünüyor kullanması☺️

Mrsakar sanırım mamas papas distributorlugunde satılıyor e bebek de hiç görmedim ya da maclaren, inglesina bakmaktan dikkatimi çekmedi. Denemeden de almak istemiyorum inşaallah açılır da mağazalar yakın zamanda dogumuma yetişir arabamız 🥰

Mervekertisci merhaba. Biz de sürekli inceliyoruz aynı allroad 2 bebek arabasını. Tavsiye eder misin? Kullanan bir anne adayı sürüşü çok rahat demişti o zamandan beri listemde üst sırada aslında merak ettiğim bir şey daha var belki yardımcı olabilirsiniz. Bagajı ufak bir araca da sığar mı acaba? Kapandığında nasıl? ☺️

derya39ege bi arkadaşım da kullanıyor decathlondan almış yani tek değilsiniz ben de bugün puma nin cantalarina baktım 🤣

Sedacolak bebek arabası ben daha Kraft kullandım çok memnunum çocuk düşünmediğimizden birine verdik şimdi bende bakınıyorum🤣 çanta yeni aldım süper kaliteli markası My Valice Smart Bağ yazıyor Hepsiburadadan 120 ye aldım Kargo ücretsiz

Nazmiyegnlmz satıcı tanıdıgımızdı ben kafamda o arabaya bakmak ıcın gıttım zaten oda fıyat aralıgı verınce ona yonlendırdı henuz kullanmadım tabı kı ama marka olayı kısıye gore degısır yanı herkesın alıstıgı duydugu marka anlayısı cok farklı bence ınglesınayı kac kısı kullanmıs duymus yada stokke cybex yani genel olarak casual kraft pierre cardın chıcco bu markalar kullanılıyor bılınıyor🤷🏻‍♀️Ayrıca bagının ıkı sene mamaspaspas garantısı olması benı ekstra cezbetti zaten mamaspaspas hiiiçç hafıfe alınacak bır marka değil bence☺️

pnremr aslında çok mantıklı söylediğiniz çocuğu hastaneden çıkartırken de sling tarzı bişile cikartabiliriz

Zlhb hangi modelini aldınız bagi nin. Pusetsiz modelleri var e bebekten baktım da

• Zlhb bunu yanıtladı.

Ova görsel paylaşamadım ama link paylaştım sizin için 🥰

• Ova bunu yanıtladı.
              • Ova bunu beğendi.

Sedacolak bugaboo fox aldım, biraz pahalı ama 4-5 yıl kullanacağını düşünürsek çok sağlam ve sürüşü çok güzel

Baby2go Volo private oğlumu 2 yaşına kadar getirdi şimdi ikinci oğlumu bekliyorum onu da epey gezdirecek gibi görünüyor😇 çok memnunum kullanımı çok rahat yormuyor hiç fakat aracınız varsa ve bagaj küçükse tekerlekleri sökmeniz gerekebilir yerleştirirken