Sedacolak gb marka Beli Air alman markası ben beğendim. Maxi Cosi anakucağımız var arabanın ona uyumlu aparatları da satılıyor. ⭐️🧿👍🏼

Dilos1645 ayrı ayrı alınca ucuz mu oluyormuş bebeğim 10 aylık 12 kilo hala puset kısmını kullanıyoruz bebek arabamız Kraft Twist xlx modelinden çokta memnunum tek elle kapanıyor daha diğer kısmı kullanmaya başlamadım cokta hafif yollarda iterken hiç zorlanmiyorum eşim kendi gidiyor bu araba diyor hatta

Sedacolak bebek bakim cantasi mamma turkiye sayfasindan aldim cok guzel kalitesine felan bayildim bebek arabasinida ordan alicam insallah

Sedacolak joie chrome aldık bebek arabasını, bakım çantasıda fisher price aldık henüz kullanmadık 2 ayımız var 😊

Sedacolak çantayı e bebekten aldım 60 liraydı markasını hatırlamıyorum ama kullanışlı bence fiyatı da uygun arabayı da trendyoldan kiwi sipariş edicem

Kesinlikle kraft ego. Harika bir araba hafif katlamak icin parcalara ayirmaniza gerek yok tek elle kapaniyor ve aciliyor. Manevrasi cok iyi tekerlekleri gayet saglam plastik degil

Sedacolak travel sistem bebek arabarı hem gereksiz hem ağır hem hantal anne için de kolaylık sağlayan doona tercihimiz canım bizim

Sedacolak canım bebek arabası ve çantayı trendyoldan aldım.disarida arabalar o kadar pahaliki. Ben aldığım arabadan çok memnun kaldım, keza çantanda aynı şekilde. Arabanın bel desteği var ,hafif ve kullanışlı bir araba. Kiwi markasının. Çantada iç hacmi baya geniş ve şık bir çanta. Sana da gönül.rahatlığıyla almanı tavsiye ederim. Trendyolda kullanıcı yorumları mevcut zaten bakarsan hiç olumsuz yorum görmezsin 😊🧚‍♀️

Beeyyzzz acaba memnunmusunuz? Hafif mi ? Tek elle açılabiliyormu? Toplu taşıma için uygun mu

Aylin_16 aynen bu tarz arabalar ana bolgesı çıkarılmadan katlanan arabalar çok kullanışlı iki parçaya ayrılan arabalar çok yer kaplıyor. Birde tutma kolu cift yonlü olmasıda çok önemli