Yenianneadayi2208 coook kotu oldum ya😓😓😓 cok kecms olsun canim yaa uffff….şimdi anlyamadim ben bebeynz kilo alamadigi icinmi kalbi durmus ya kordon dolanmasndanmi?
32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.
O bir melek olmuş canım.insallah bu yasadıgınız büyük sınavın üstesinden geldiğinizde rabbim mukafatını da ganı ganı versin dilerim…sınandıgımız seyler cok ceşitli malesef,ama sizlerin gercekten tevekkul ettiğinizi hissettim.insallah allah size en kısa zamanda bir saglıklı bır evlat nasıp eder.bence toparlandıgınzda hemen deneyin insallah acısını unutturur tum guzellıkler🙏🙏🙏🙏
2 yıl önce yaşadıklarınızın hemen hemen aynısını yaşadım suni sancı açılmam olmayınca sezeryana alındım 32 haftalık ölü doğum yaptım bende görmek istemedim etkisinde kalırım diye eşim gördü ama sonradan çok pişman oldum ve çok merak ettim tabi 6 ay sonra filan çünkü ilk başta bir de görürsem hepten kaldıramıycakmış gibi geliyor . Şuan 28 haftalık hamileyim ve gerçekten bütün hamileliğim korkuyla geçti ve hâlâ korkuyroum Allahım inşallah sağ sağlim kucağımza almayı nasip eder 🙏
Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi allahım sizi diğer dünyada buluştursun rabbim ileride olacak olan Bebeğine ömür versin çok zor gerçekten ben yaşamadan okuyup böyle olduysam allahım size peygamber sabrı versinn güzel günler yaşatsın 😔😔❤️❤️
vuslatim34 Amin canım Allah razı olsun 🤲🏻😢
Tumurcuq Allah razı olsun canım, naparsak yapalım kilo alamıyordu son zamanlarda yavrum ama kaybetme sebebimiz kordon dolanması 😢
Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın başınız sağolsun canım çok ama çok üzüldüm Allahım en kısa zamanda uzun ömürlü sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin size verende o alanda herşeyde bi hayır vardır Allahım sabır versin hepinize 😣😔🤲🤲🤲
Yenianneadayi2208 kurban olurum senin canına okurken ağladım rabbim sen dayanma gücü ver Allahım sen sabır ver yarrabim cok zor rabbim yerini doldursun inşAllah 😔😔😔
Cennet kapisinda kavusacaginiz gune kadar rabbim sana sabir ve iman gucu versin canim. Allahim sana oyle guzel hayirli evlatlar versin ki icindeki acini unuttursun. Iyi ol…
[bilinmeyen] Cennet kapisinda kavusacaginiz gune kadar rabbim sana sabir ve iman gucu versin canim. Allahim sana oyle guzel hayirli evlatlar versin ki icindeki acini unuttursun. Iyi ol…
Yenianneadayi2208 canım benim içim parçalandı okurken bende geçen ay bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 2 aylıktı sadece ama sanki kalbimi canlı canlı söküp aldılar acını anlayabiliyorum seninki daha da zordur tabiki ama inşallah cennette kavuşucaksınız orda seni bekleyen bi meleğin olucak hep herkesin var bi sınavı bu da seninkiymiş inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alabileceğin bi meleğin olur en kısa zamanda 💞 fatihamı da okudum meleğe 🤲
[bilinmeyen] ne diyecegimi bilemedim arkadaşım öbur dunyada şafaatçı olur inşalllah sana alllahım tekrar nasip eder anne olmaya alllahım🙏 sabır versin
[bilinmeyen] seni çok iyi anliyorum cnm. Iki yavrumu kaybettim ben. Rabbim en kisa zamanda tekrar tattirsin sana o duyguyu. Rabbim sabir versin sana. Cok uzuldum. Ama nasibi yokmus cnm.nasibi olsaydi kesinlikle yaşardi o bebecik. Cennette sana yer ayircak birde böyle dusun olurmu. Ölünce senin elinden tutup cennete götürcek yusufun. Rabbim sabir versin en kisa zamanda insallah yeniden anne olursun inşallah. Dualarimda olucan cnm🤲 okuyunca tüylerim diken diken oldu. Çok kötü bi acı tarifi yok.. 😔
Songsong
Amin canım Allah razı olsun.
Vardır bunda da bir hayır, vardır Rabbimizin bir bildiği diyerek sığındık Allahımıza.🤲🏻
Yenianneadayi2208 ah canım yazdıklarını okurken öyle kötü oldum ki yaşadıklarımız bire bir aynı 32+4 de gecen yıl ocak ayında kaybettim kızımı son ıkı haftada kılo alımı yavaslamıştı ciğer geliştirici yapıldı o yapıldıktan sonra dediğin gibi yavrumun hareketleri azalmıştı çok korkuyordum eşimde öyle diken üstündeydik resmen sabaha karşı Bi ağrıyla gittim kalbi durmuştu Allahım o oda o hastane başıma yıkıldı eşim perişan ben perişan yavrumun herşeyini hazırlamıştık beşiği yatağımın yanı basında nevresimi serili bakmalara doyamıyoduk eşimle doğumumu sezeryan yaptım ıkı gün sonra evime geldim ailem herşeyi kaldırmış kızıma ait hiçbirşey yok evde çok zor çok Allah kımseye yaşatmasın Allahım sana sabır versin inşallah
@Yenianneadayi2208 seni çok iyi anliyorum cnm. Iki yavrumu kaybettim ben. Rabbim en kisa zamanda tekrar tattirsin sana o duyguyu. Rabbim sabir versin sana. Cok uzuldum. Ama nasibi yokmus cnm.nasibi olsaydi kesinlikle yaşardi o bebecik. Cennette sana yer ayircak birde böyle dusun olurmu. Ölünce senin elinden tutup cennete götürcek yusufun. Rabbim sabir versin en kisa zamanda insallah yeniden anne olursun inşallah. Dualarimda olucan cnm🤲 okuyunca tüylerim diken diken oldu. Çok kötü bi acı tarifi yok.. 😔seni çok iyi anliyorum cnm. Iki yavrumu kaybettim ben. Rabbim en kisa zamanda tekrar tattirsin sana o duyguyu. Rabbim sabir versin sana. Cok uzuldum. Ama nasibi yokmus cnm.nasibi olsaydi kesinlikle yaşardi o bebecik. Cennette sana yer ayircak birde böyle dusun olurmu. Ölünce senin elinden tutup cennete götürcek yusufun. Rabbim sabir versin en kisa zamanda insallah yeniden anne olursun inşallah. Dualarimda olucan cnm🤲 okuyunca tüylerim diken diken oldu. Çok kötü bi acı tarifi yok.. 😔
Yenianneadayi2208 onunla aynı bedende son geçen😔 seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım aynı olayı rabbim acınızi dindirsin inşallah diyecek bişey bulamıyorum benimde aklıma meleğim geldi😢😢
Yenianneadayi2208 rabbım sana sabırlar versın ınsallah en kısa süredede tekrar hamıle kalıp kucağına almayı nasıp etsın sağlıklı bir şekılde başın sağolsun canım 😢🤲
Ahh okurken bile mahvoldum allahim sana sabır ve dayanma gücü versin kardeşim hersey gönlünce olur inşallah 🙏
Merve1010 Çok zor bir süreç.Bakmak istedim ama dediğiniz gibi kaldıramam diye bakmakta istemedim.Eşim baktı anlattı yavrumu çokta güzelmiş 😢 Allah ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah yavrunuza 🤲🏻
Yenianneadayi2208 Allahım bu nasıl acı yarabbim suan gözyaşlarımı tutamıyorum ben de 29+3 de her sey yolundayken erken dogum yapan biriyim ve 25 gündür yaşam savaçı veriyoruz .
Bak suan ezan okunuyor ve Rabbim en kısa sürede hazır oldugunuzda vaktinde sağlıkla güzel bir evlat nasip etsin sana ve hasta olan tüm bebeklere de şifa versin.
Çok zor çok çok çok rabbim sabrını versin 🤲🏻