Yenianneadayi2208 allah bu acıyı kimseye yaşatmasın rabbim size peygamber sabrı versin ben bu yazıyı okurken bu kadar ağladıysam sizi gerçekten düşünemiyorum Allahım yardımcınız olsun çok üzüldüm 😔😔
32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.
Yenianneadayi2208 allahım bidaha yasatmasin bende ölü doğum yaptım geçen yıl dün 1 yıl oldu yavrum öleli benim de erkekti 37 haftalikti dün ağladım 1 yaşına girecekti diye bugün de size ağladım Allah bidaha yasatmasin çok zor çok sabrını veriyor ama
Yenianneadayi2208 Amin canım allahtan umut kesilmez insallah rabbim tekrardan seni ve esini anne ve baba yapsın insallah Allahım sabır versin ❤
Yenianneadayi2208 Allahım size sabır versin canım çok zor bir durum
Yenianneadayi2208 o kadar çok ağladım ki seni düşünemiyorum bile canım. Allah sabır versin. Hayattaki en zor şeydir evlat acısı. Ne yazsak buraya anlamsız olucak. Çok üzgünüm.
Yenianneadayi2208 2 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım. Daha önce çoğu kez böyle postlar okudum ama ilk kez etkilendim ve şu an ağlıyorum😔Başınız sağolsun, Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın, tekrardan hayırlısıyla gebe kalırsınız inşallah🙏🏻Fatiha suresini de okudum, Allah kabul etsin inşallah dualarımızı😔🙏🏻🤲🏻
Yenianneadayi2208 okurken gözyaşlarımı tutamadım evlat edinmeden acısını tatmak 😟😔😔 rabbim kimseyi böyle acı bi durumla karşılaştırmasn çok üzüldüm canım için rahat olsun sen evladın için elinden geleni fazlası ile yapmışsın rabbim en kısa zamanda yusuf bebeğin yerini tekrar doldursun sağlıkla aldırsın inşallah kucağına tekrar bize güzel haberlerle gelirsin 😔 fatihami da okudum bebeğin ve senin sağlığın için rabbim gönlüne göre versin inşallah yüreğinin güzelliğini okurken hissettim ben❣sağlıcakla kal
Yenianneadayi2208 allah sana dayanma gücü versin okurken tiylerim diken diken oldu gözümden bi baktım yaş geldi rabbim kimseye yaşatmasın onun hasretini gidereceğin bi evladın daha olur inşallah yakın zamanda senin için duacı olucam 🤲🏻❤️
Prens_annesi3 Amin cnm amin.Snnde başın sağolsun.Ne hayallerle büyütüyor insan evladını içinde.Çok zor 😢
Yaprakserkann Sağol cnm tşk ederim Allah razı olsun 😔
Kubbraa Amin cnm Allah razı olsun 😔
Yaseminturan_
Rabbim yavruna en kısa zamanda kavuştursun seni de cnm.Allah razı olsun.
Yenidoğan yoğun bakım üniteleri öyle ileri düzeydeki içini ferah tut.Üzülme ki yavruna süt verebil, sütün kesilmesin.Yavrunun en çok sana ihtiyacı var.Allah ım ömrünü uzun etsin 🤲🏻
inci07 Amin canım Allah razı olsun.Rabbim kimseye yaşatmasın.
Bsratasan42
Ahh ah ne zor..
İnsanın acısı gün geçtikçe azalacağı yerde çoğalıyor sanki.
Rabbim evladını kaybeden her anneye sabır versin güç versin.😔
Günler akıp gittikçe daha da can acıtıyor
Cancuu Ahh canım ahhh 😭 İnan ki çok çok zor.
Allah razı olsun.Minicik bedeniyle gitti güzel yavrum 😔
Yenianneadayi2208 başınız sağılsun inan ki okurken boğazım düğümlendi daha fazla yazamycam
mrvky34
Bilmiyorum valla cnm.Herşey normal diyordu her sorduğumda.Bebeğimi kaybedince biraz araştırdım kordon dolanmasını, acaba doktorumun ihmali var mı , fark ediliyorsa neden söylemedi önlem almadı diye..Doktorlar fark etselerde anne babalara söylemiyormuş tedirgin etmemek iyice strese sokmamak için.En azından çoğunluğu.Çünkü kordon dolanmasına hiç bir şekilde müdahale edemiyorlarmış.Erken doğum riskim zaten vardı.Bebeğim çok zayıftı haftasına göre.Ayrıca kordon düğümlenmesi olduğunu hiç bir cihazla hiç bir doktor fark edemiyormuş, sadece dolandığını görebiliyorlarmış.4 defa kordon dolanan bebek yaşayabiliyor.Ama bnm yavrum o bebeklerden biri olamadı.Sıkı sıkı dolanmış boğazına.
Yenianneadayi2208 canim benim melek olmuş minik kuzunuz. Ahirette sizd şefaatçi olur sizi karşılar inşaAllah. Rabbim.sabir versin size
Yenianneadayi2208 Rabbim sabırlar versin canım benim İnan çok üzüldüm 9 ay önce kaybettiğim oğlumu hatırlattın bana zaten hep aklımda orası ayrı tabi. İnan kahroldum şuan ağlamaktan acını öyle iyi anlıyorum ki birde kocaman olmuş yavrum benim. Herkesin sınavı farklı oluyor işte bizimde sınavımız böyleymiş. Çocuklarımız melek oldu bize öbür dünyada şefaat edecekler inşallah 🤲🏻 Çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine yeniden olacak İnan buna. Rabbim yerini dolduracak bir melek gönderecek biraz sabır 🤲🏻
Allah ’ım şu mübarek ramazanın yaklaşması hürmetine en kısa zamanda kucaginizi doldursun dayanamadım ağladım ben Benim de daha önce 3 düşüğüm oldu ama.küçük haftalardı 7 8 yani gerçekten çok zor allah ım dayanma.gucu versin sizlere