eliffff87 amin canım tşk ederim Allah razı olsun 🤲🏻
32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.
Birsen96 inşallah canım amin 🤲🏻
deletedmom126 Ahh inşallah kuzum Rabbim herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin kşmsenin kucağı boş kalmasın.😔
Allah razı olsun canım 🤲🏻
Yenianneadayi2208 bende bebegimi gormedim ama hayatta tek pismanligim keske gorseydim
September5 Sağol canım.Allah razı olsun.Yaşamayan gerçekten bu acının nasıl bişey olduğunu anlayamaz bilemez hissedemez.😔 Herkes acıma ortak olmaya anlamaya çalışmış Rabbim herkesten razı olsun.Allahım hiç bir anneye hiç bir babaya evladının acısını yaşatmasın🤲🏻
Ygmroglcn Aynen öyle canım yaşamayan anlamaya çalışır ama bilemez hissedemez ne denli bir acı olduğunu.Öyle bir ateş ki insanın yüreğini dağlıyor 😔
Yenianneadayi2208 dediğim gibi kuzum acını yaşa yoksa atlatamazsın ama asla isyan etme o artık cennette seni bekliyor 🙏🏻🙏🏻
Yenianneadayi2208 Gerckten çok ama çok üzüldüm Rabbim sanada eşinede sabırlar versin. Kurban olduğum kmseyi evlat acısıyla sınamasın. Sizede sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah🤲🤲
Yenianneadayi2208 ah canımıniçi içimizi parçaladın okurken canımdan can gittş gözlerim doldu inşallah rabbim sana güç kuvvet verir rabbim yardımcın olsun kelimeler bogazımda düğümlendi
Yenianneadayi2208 ah ya okurken çok ağladım yasarken neler hissettiniz kim bilir rabbim size ve ailenize sabır versin. Dayanmak çok zordur.
Yenianneadayi2208 amin canım herşeyi yemeye çalışıyorum canım yeter ki bebek sağlıklı olsun hiç kilo derdine dusmuyorum inan ki sadece 2 kilo almışım bebeyim 500 Gr sabahları süt bide yumurta içiyorum iyiymiş
Kubraaa1 Çok istedim görmeyi ama cesaret edemedim toparlanamamaktan korktum.
Herkes yavrusuna kavuşmayı çok istiyor bunu biliyorum eminim, bende çok çok çok istedim.Biz gerçekten çok uğraştık bebeğim hayata tutunsun diye.Eşim heba etti kendini resmen hamilelik sürecimde.Hep bana destek oldu.Kendimi acımdan perişan edip Eşime destek olamamaktan da korktum.
Ama iyi ki de bakmadım diyorum morarmış zaten yavrum.Rüyalarıma girerdi öyle.Şu anda eşimin anlattığı kadarıyla hayallerimde kuzucum.😔
Yenianneadayi2208 Rabbim sabır versin. 🙁🙁
Yenianneadayi2208 başın sağolsun tatlım rabbim büyük sabrını versin ağlayarak okudum
Ygmroglcn
Çok şükür ne eşim ne de ben hiç isyan etmedik.Ben bir şekilde içimin yangınını ağlayarak söndürmeye çalışıyorum ama eşim öyle değil.İlk gün çok kötüydü.Sonra daha sağlam durmaya çalıştı hep içinde yaşıyor.😔 Bir de öyle bişey ki internetten verdiğim siparişler yavrumu kaybettikten sonra bir bir gelmeye başladı.O da apayrı bir boyuta götürüyor insanı.Acına tuz basıyor resmen 😭 Allah büyük bugünlerde bir şekilde geçecek.Acım hep kalacak ama belki küllenecek ne bileyim canım.
Avutuyorum kendimi işte.Meleğimiz var artık Rabbim bizden daha çok sevdi belki aldı yavrumu.👶🏼 Hep iyi şeyler düşünmeye ayakta durmaya eşime tutunmaya çalışıyorum.
beriufuk amin canım Allah razı olsun.🤲🏻
Yenianneadayi2208 rabbim sabrını versin. Çok üzüldüm gözyaşları içinde okudum hikayeni. Cennete o sizi bekliyor olacak çok küçük bi teselli.
Yenianneadayi2208
Allah sana sabırların en büyüğünü versin. Okurken ağladım. İnşallah sen ve başka hiç kimse yaşamasın Bir daha böyle bir acı. Dilerim en doğru ve en kısa zamanda yeniden hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın.
Yenianneadayi2208 Allah senden de razı olsun canım buraya tekrardan mutlu günlerin için yazacağın zaman yakın ve hayırlı olsun Allah’a emanet ol kendini yıpratma sakın.