• Doğum Hikayeleri
  • 32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.

Merve1010 Çok zor bir süreç.Bakmak istedim ama dediğiniz gibi kaldıramam diye bakmakta istemedim.Eşim baktı anlattı yavrumu çokta güzelmiş 😢 Allah ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah yavrunuza 🤲🏻

Yenianneadayi2208 Allahım bu nasıl acı yarabbim suan gözyaşlarımı tutamıyorum ben de 29+3 de her sey yolundayken erken dogum yapan biriyim ve 25 gündür yaşam savaçı veriyoruz .
Bak suan ezan okunuyor ve Rabbim en kısa sürede hazır oldugunuzda vaktinde sağlıkla güzel bir evlat nasip etsin sana ve hasta olan tüm bebeklere de şifa versin.

Çok zor çok çok çok rabbim sabrını versin 🤲🏻

[bilinmeyen] yazdıklarını aglayarak okudum inan canım benim bende yavrumu 1 ay önce kaybettim plesentada sıkıntı vardı besleyemiyordu bebegimi zde aymı siz gibi haftada 2 kere gittigimiz oluyordu 100 gr alsa havalara uçuyorduk gittigimizde azda olsa attıgı için doktorum sezeryana aldı ama olmadı. Bende göremedim görsem etkisinden çıkamam dedim. Doktorumdan allah razı olsun aileden biri gibi destek oldu neler çektigimizi biliyordu çünki. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz en hayırlısından bi evlat nasip eder inşallah kuzum benim :( aglama çok bol bol dua et ahirette refakatçimiz olsunlar inşallah

Canım benim Allahım ahirette şefaatçin edecek o güzel yavruyu rabbim bir daha seni evlat acısıyla imtihan etmesin dualarımdasın inşallah tez zamanda sağlıkla bir evlat nasip olur.

[bilinmeyen] Canim canim canim taa icimde hissettim😞 Ama Rabbimin bir bildiği vardir. Kurban oldugum acini hafifletsin en kisa , en saglikli , en hayirli zamanda kucagini doldursun insallah🙏 Hic bir sey bitmiş degil kendini üzme Rabbim acini hafifletsin. Babaya da sana da sabirlar diliyorum.🙏🙏🙏❤❤❤❤(okudum🤲)

Kbra123_
          Amin canım inşallah.
          Bizde öyle diyoruz verende Allah alanda Allah.
          Vardır Rabbimin bir bildiği.🤲🏻 insan üzülüyor , kahroluyor ama elden de dua etmekten başka birşey gelmiyor.😔

M@Yenianneadayi2208#8557977 ne diyecegimi bilemedim arkadaşım öbur dunyada şafaatçı olur inşalllah sana alllahım tekrar nasip eder anne olmaya alllahım🙏 sabır versin

[bilinmeyen] okadar uzuldum ki tarif edemem. Cennet kusu oldu yavrunuz. Allah dayanma gucu versin

[bilinmeyen] Bende geçen sene bebeğimi kaybettim 30 haftalıkken. Herşeyi hazır onu beklerken. 😥Başın sağolsun cnm. Allah yavrularımızı öteki tarafta görmemiz için almış.

[bilinmeyen] okadar uzuldum ki tarif edemem. Cennet kusu oldu yavrunuz. Allah dayanma gucu versin

[bilinmeyen] berat gecesinde kaybettin demek yavrunu ah beratım canım oğlum ben de 34 gün önce 37+3 haftalıkken kaybettim karnımda kalbı durmuş yavrumun ve doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi ah ne zor hayaller kurarken mezara koymak yavrunu cok zor canım cok zor bu acıyı yaşamayan anlamaz Allahım sana sabırlar versin inşallah rabbim şefaatçi eylesin meleğini inşallah tekrardan anne olmayı nasıp etsin rabbım bize 🙏😔

[bilinmeyen] kuzum benim yaa cok üzüldüm okurken agladım içim yandı Rabbim sana eşine sabır versin dayanma gücü versin inşallah cok zor gercekten bu acının bi tarifi yok ne desem nafile Rabbime sığınmaktan başka caremiz yok maalesef 😔 Allah’ım hayırlısıyla tekrar bir evlat nasip etsin sag salim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah bi daha böyle acılar yaşatmasın güzel mevlam 🤲 Rabbim sizi cennette kavuştursun cennette sizi bekliyor olucak güzel melek 🤲bol bol sabır versin güzel Allah’ım 🤲

[bilinmeyen] berat gecesinde kaybettin demek yavrunu ah beratım canım oğlum ben de 34 gün önce 37+3 haftalıkken kaybettim karnımda kalbı durmuş yavrumun ve doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi ah ne zor hayaller kurarken mezara koymak yavrunu cok zor canım cok zor bu acıyı yaşamayan anlamaz Allahım sana sabırlar versin inşallah rabbim şefaatçi eylesin meleğini inşallah tekrardan anne olmayı nasıp etsin rabbım bize 🙏😔

[bilinmeyen] Boğazım düğümlendi😢 ne yazacağımı bilemiyorum şuan 😔😢 Rabbim sabır versin başın sağolsun 😔Ve hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın🙏🏻Eğer içimdeki duyguyu yanlış bi şekilde size aktarmış olursam kusuruma bakmayın🙏🏻😔 Inşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırsınız ve bu duyguyu yeniden en güzel şekliyle yaşarsınız 🙏🏻

[bilinmeyen] icim parçalandı okurken rabbim sana sabir versin rabbim kucagibi tekrar doldursun melegin seni cennet kapisinda bekliyor artik. Rabbim ona huzur versin yattigi yerler nur olsun. Basin sag olsun 😥😥😥

[bilinmeyen] okurken benim boğazım düğümlendi.öyle içten anlatmışsınızki ne desem az kalacak.Allah derdinizin dermanını versin tez vakitte sağlıcakla yeniden anne olursunuz inşallah.Allahım bir taraftan aldığını öbür taraftan mutluluk olarak kat kat versin size.gönlünüzün muradı neyse o olsun inş.🙏🏻🙏🏻🙏🏻