• Doğum Hikayeleri
  • 32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.

• [silindi]

[bilinmeyen] ah canım benim çok geçmiş olsun basın sağolsun bana da iki bucuk ay oldu 33 artı 2 de iki tane kızımı kaybettim ayni şekilde kalp atislari durdu ikizlerimin. Gece yarisi apartopar sezeryana alındım ic kanama da basladigindan. Senin kalp atışının durdugu halde beklemen cok ağır çok acı olmuş gerçekten allahim sabrını versin yerini doldursun insaallah. Bende göremedim hic göstermediler nasıl büyük bi boşluk çok iyi anlıyorum. Allahım sabir versin. Acı ama şanslı anneleriz bunu hatırlayıp bi nebze de olsa rahatlar icini

• [silindi]

[bilinmeyen] ah canım benim çok geçmiş olsun basın sağolsun bana da iki bucuk ay oldu 33 artı 2 de iki tane kızımı kaybettim ayni şekilde kalp atislari durdu ikizlerimin. Gece yarisi apartopar sezeryana alındım ic kanama da basladigindan. Senin kalp atışının durdugu halde beklemen cok ağır çok acı olmuş gerçekten allahim sabrını versin yerini doldursun insaallah. Bende göremedim hic göstermediler nasıl büyük bi boşluk çok iyi anlıyorum. Allahım sabir versin. Acı ama şanslı anneleriz bunu hatırlayıp bi nebze de olsa rahatlar icini

[bilinmeyen] Kurban olurum senin gözyaslarinin her damlasina bitanem okurken kalbim parcalandi bogazim dugumlendi Allahim dayanma gucu versin 😓😓

[bilinmeyen] Kurban olurum senin gözyaslarinin her damlasina bitanem okurken kalbim parcalandi bogazim dugumlendi Allahim dayanma gucu versin 😓😓

O kadar içim yandiki okurken Rabbim sabirlarin en büyüğünü versin size Rabbim kucağıniza boş bırakmasın sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 😔😔

O kadar içim yandiki okurken Rabbim sabirlarin en büyüğünü versin size Rabbim kucağıniza boş bırakmasın sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 😔😔

Malatya44 Amin kuzum inşallah.Allah razı olsun.🤲🏻 Rabbim sana da sabırlar versin.İnsanın canından bir parçasını kaybetmesi bambaşka bir acıymış.😢

Canım Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın; okurken çok ama çok kötü oldum. Allah size tekrar anne olmayı nasip eylesin, Şafi adıyla yüreğinizdeki acıya şifa olsun.

Yenianneadayi2208 Amin cnm. Çok şükür bi oglum var, yine hamileyim. Insallah sende hemen hamile kalirsinda bi nebzede olsa unutursun acini cnm.🤲

Yenianneadayi2208 ay kuzum ya agladim ya of fatiha ya gerek yokki melek o.Allahim sana sabir versin.tez zamanda guzel bebekler versin.İçin güneş açsin.ferahlik olsun.gecen gunduz olsun.ya valla yanimda olsanda sarilsam.İnsallah o sana sefaatci olacak.

Yenianneadayi2208 Boğazım düğümlenmiş bir şekilde okudum nefes alamadım acını hissettim sanki bende 13 haftalık gebeyim bir an senin yerine koydum kendimi Allahım sabırlar versin 😔😔

Yenianneadayi2208 Başınız sağolsun Allah sabırlar versin. Aynı acıyı bende yaşadım 2 ay önce 38 haftalık bebeğimi kordon düğümlenmesi sonucu kaybettim.Anlattıklarınızın aynısını yaşadım bütün eşyalarını ben hastanedeyken annemler kaldırmıştı. Her şeyi hazırdı kızımın😭Rabbime sığındım tevekkül ettim verende rabbim alanda. Ahirette şefaatçimiz olsun meleklerimiz inşAllah.

Yenianneadayi2208 allahim sana sabrın en büyüğünü en yücesini nasip etsin.. Ne desek de senin acın hafiflemez..rabbim azaltsin acını. Dayanma gücü versin inşallah… Kucağını da tez zamanda doldursun.. Sağlıklı bi şekilde hayırlı evlatlar nasip etsin. Ahirette şefaatçi olacak inşallah minik yavrun sana.. Tesellin bu olsun canım arkadaşım.. Allaha emanet ol…

Allah sabır versin Canım içimi yaktın çok üzgünüm rabbim tez vakitte tekrar anne olmayı nasip etsin

Yenianneadayi2208 Allah sabır versin canım meleğin şefaatçi olacak inşallah sana rabbşm tez kucağını doldursun evet acısı tarifi zor yaşadıkların çok acı zamanla geçmicek belki ama hafiflicek rabbim sabır güç kuvvet versin tekrar göstermesin inşallah yerini tez doldursun 🙏

Yenianneadayi2208 Rabbim sana sabırların en büyüğünü versin çok ama çok üzüldüm dakikalardır ağlıyorum..Dualarım seninle ve melek olan yavrunla olacak🙏🏼 Allahım dayanma gücü versin..