• Doğum Hikayeleri
  • 32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.

Sabia Amin kuzum Allah razı olsun.40ım çıksın başlıcam namaza ve söylediğin sureleri de okuyacağım teşekkür ederim.Dediğin gibi evladın acısı azalır ya da tamamen yok olur mu ki, asla.😔Rabbim sabrını versin.İsteyen herkese evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻

Sedanidadefne Rabbim kimseye yaşatmasın.Allah ikizlerinizi size bağışlasın.Sağlıkla gelsinler inşallah.
    Ahhh içim gitti sizin yaşadığınızı okuyunca , elden birşey gelmiyor ki.
    Doktor hatası mıydı peki yavrunuzu kaybetmenizin sebebi ? Allah ım sabır versin çok çok zor.Ancak böyle bir acı yaşayan bilir ne demek olduğunu rabbim yaşatmasın hiç bir anne babaya.
    Rabbim öyle büyük ki bir evladınızı yanına almış iki evlat vermiş size.Allah ömürlerini uzun eder inşallah canım 🤲🏻

Okumaktan korktum ama açtım dayanamadım allah sana peygamber efendimizin sabrını versin 2.5 aylık hamileyken bende kalbinin durduğunu öğrendim ondan bile o kadar etkilenmişken seni Düşünemiyorum ama herşeyin daha kötüsünü düşün ben öyle yapıyorum her zaman biliyorum çok zor ama bunu yap hem kendin için hem eşin için

Yenianneadayi2208 Allah’im sana sabir versin guc versin melek oldu o guzel yavru seni orada bekliyor annesi onun icin iyi ol Allah insallah birdaha boyle acilar yasatmasin kimseye Allah sabir versin 🙏🏻

Yenianneadayi2208
          Gebeliğim boyunca memlketin en iyi doktoru diye bilinen doktoruna gittim. Doktora 1 yerine 3 verdim muayene ücretini ne dediyse yaptım hiç sıkıntı yoktu. normal doğumda ısrar eden bir doktordu 41+1 de yatış yapıldı sancım hiç olmadı suni sncı taktılar tam 15 saat aralıksız avaz avaz bağırdım acının tarifi yok. Ama bebek aşağı inmiyor bir türlü. Hastaneye sabah 9 da yatışım oldu 3 de sancılarım başladı Akşam 7 de doktorun muayene sonrası odaya çıktım suyum patladı ama afedersiniz ishal gibi bir suydu. Doktor bişey olmaz sorun değil dedi. Sabah 6 da karnıma basa basa çıkarttılar çocuğumu bana oksijen filan takıldı gücüm kalmamıştı ıkınmaktan. Oğlum doğdu ama hareketsiz ağlama yaşam belirtisi sıfır hemen müdahale edip küveze gönderdiler. 2 hafta küvezde cihaza bağlı yaşattılar vücut oksijen salgılayamıyor diye şişti organ yetmezliğinden vefat etti sonra. Doğduğunda ölmüştü ama alıştırdılar beni. Doktor eşime anneyi getirme bağ kurmasın demiş öleceğini biliyorlarmış. Yavrumu ilk gün tekerlekli sandalyeyle indim görmeye ya sanki sağlıklı bir bebeğe hortum takılmıştı. Sonra kaç doktora gittiysem fziksel yapımın normal doğuma uygun olmadığını sezeryan olmam gerektiğini söylediler😔Çok çok zor küçük mezar oldu yavrum. Sadece bir defa cesaret edip eşimden habersiz gittim kabristana nerde demeye kalmadan gördüm 1 dk bile bakamadım yavrumun toprağına içim almadı. Acının tarifi yok hiç bir şekilde. Şuan34 haftalık olduk kızlarımla daha geçenlerde gidip bi kaç parça kıyafet aldık onu da almayacaktık ama virüsten dolayı ve doğum sonrası çocukları bırkaacağım kimse olmamasından dolayı aldık. oğlumunkini de verdim zaten. Elbiseleri alırken korka korka aldık eşimle. Oğlumun odasını eşim kilitledi aylarca kapalı kaldı görüpte üzülmim diye asla lafı gelende beni konuşturmadı kızdı iyide yapmış başka türlü atlatamazdım. Bolbol fetih insirah dinle onların bana çok faydası olmuştu

Yenianneadayi2208 Ağlayarak okudum yazdıklarını canım Allah yardımcın olsun. sana cennette şefaat etsin melek yavrun. O melek oldu seni orada bekleyecek. Allahım sana güç kuvvet sabır versin 😔🙏🏻

Yenianneadayi2208 Allahım size eşinize güç kuvvet versin inşallah 😔okurken oturdum ağladım 😰Çok zor Rabbim kimseye evlat acısı vermesin 😔Allah büyük kuzum kendine çok eziyet etme Rabbim melek olan bebeğinizin yerine size bi dayanma gücü verir yine inşallah kuzum😔Bazen kelimeler yetersiz kalıyor 😔

Yenianneadayi2208 kilo alamayisinin sebebide belki kordon dolanmasiydi…dolasimi engelledigi icin olabilir.rabbim ne cok sevmis minik kulunu☹️Tesellisi yok bunun ama o emin ellerde…rabbimin son imtihani olsun insallah😞

Yenianneadayi2208 Okurken hıçkırarak ağladım.Rabbim acını hafifletsin inşallah. Allahım dayanma gücü versin sabır versin.Cok üzüldüm melek oğlunuz sefaatciniz olsun. Yeniden kucağını doldursun inşallah.

Yenianneadayi2208 Rabbim sabırlar versin çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorum boğazım da düğünlendi kelimeler dualarım siz ve cennete giden meleğinize

Yenianneadayi2208 içim parçalandı ,tutamadım kendimi ağladım.cok üzüldüm minik yavruna..rabbim kısa zamanda sağlıklı bir bebekle yerini doldursun inşallah.