• Doğum Hikayeleri
  • 32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.

Yenianneadayi2208 Çok üzüldüm Rabbim sizlere dayanma gücü versin 🙏 Rabbim sizlere güzel bir mucize yaşatsın insallah güzel haberler alın , inşallah hayırlısıyla yeniden annelik duygusu yaşatsın Rabbim 🙏

Yenianneadayi2208 okuyunca çok ağladım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki Rsbbim sabrın en büyüğünü en güzelini versin inşallah Rabbim sana tekrardan nasip edecek bende oğlumu kaybettim 4 mayısta kaybettim çok şükür şimdi Rabbim yine bana nasip etti daha çok yeni ams inşallah sağlıkla kucağıma alırım, inşallah Rabbim tekrardan nasip eder , onlar cennette bizi bekliyor olacaklar ne şanslıyızki cennet kuşu anneleriyiz 🤲🏻🤲🏻🙏❤️❤️

Allah sana ve ailene sabır versin. Ağlayarak okudum. Rabbim sana güzel sağlıklı evlatlar versin inşallah.🤲🏻❤️

Yenianneadayi2208 Hikayene şimdi denk geldim ve okudum öyle üzüldüm ki Allah kimseyi evladıyla sınamasin 😥 Hesabına girdim ve yeniden hamile kalıp bebeğine kavuştuğunu okudum ve mutlu oldum senin adına. Umarım bebeğinle çook uzun yılların olur 🙂

Nehirimmmmm sizinde başınız sağolsun , zor bir süreç..
        Allah bu evladınıza uzunn sağlıklk bir ömür nasip etsin..Evet cennet anneleriyiz Çok şükür , inşallah evlatlarımız bizlere şefaatçi olurlar 🤲

alkannn amin Allah herkese Sağlıklı, hayırlı ,güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin 🤲

Mavistez amin tşk ederim.. Bu yazıyı paylaşalı 1,5 sene olmuş zaman su misali….Allah sabrını veriyor gerçekten yoksa dayanması çok zor.
        Şu anda çok daha iyiyim bol bol kaybettiğim oğlumu anıyorum , kardeşine anlatıyorum abisini 😊 şimdi bir evladım daha var 17 günlük çok şükür…Allah isteyen herkese nasip etsin

kedivebebekannesi5555 evet çok şükür bir oğlum daha var ,abisinin kopyası 😊🤲 Allah kimseyi evladı ile sınamasın…Şu süre zarfında çok fazla imtihandan geçtim Allah alnımızın akıyla , sabır ederek çıkmayı nasip etsin..
        Size de Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah 🤲💐

Deletedmom62627 amin çok çok teşekkür ederim Aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen , yorum geldikçe o günkü psikoloji ile yazdığım bu postu okuyorum.Gerçektn süreç fazlasıyla ağırmış ama Allah sabrını ve dayanma gücünü veriyor.Yoksa insan aklını oynatır.
          İlk oğluma yaptığım tüm hazırlıkları, eşyaları şimdi kardeşi kullanıyor.Onun mis kokusu ile abisinin hasretini azaltmaya çalışıyorum.😞 Rabbim kimseyi evladı ile sınayıp , acısıyla imtihan etmesin.🤲

Yenianneadayi2208 aminnn Rabbim bir daha yaşatmasın sana onu. Kimseye yaşatmasın inşallah. Yeniden anne olmuşsunuz maşallah rabbim nazarlardan korusun inşallah😊😊😊🙏🙏🙏🙏🙏🙏🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Yenianneadayi2208 çok üzüldüm ağladım rabbim kucağınıza hayırlı sağlıklı bi evlat versin herşeyde vardır bi hayır rabbim yardımcımız olsun

Yenianneadayi2208 sen yazmışsın ben ağladım rabbim kimseye yaşatmasın rabbim sabır versin en kısa zamanda inşallah tekrar olur