Merve_kucuk kendin için bi kaç tane daha alt çamaşır koymanı öneririm ✔️
Doğum Çantası 🤰 🧳
Cansukol28 onu, yazmıstım sankı depend degılmı hasta vezı. Ama esım gıdıp almıstı s beden almıs canped mi neydi adı. Ben altım 34 36 beden small olur dıye dusundum. Onu aldımda bı gecelıgım gelmedı ya😥salı, gunu dogum yapıcam ptesı gelse zaten uzunluk genıslık tadılat yaparsam nasl yetısxek bılmıyorm ta kac gun oldu sıparıs verelı once ıptal etmısler on gun sonra farkettm ıptal edıkdıgnı aradm slrdm nedne ıptal dıye afres yanlıs gırılmjs dedı meger adresı tam doldurmamısım. Sonra hemen cıkardı lar ama surat kargo sagolsun vıruse yakalnmıs gıbı hala getırmedj
gamze2234 olabılır ben hoc arastırmadan aldım gaz onleyicili bıberonu bımdem gorup almıstım. Siger yenıdgoanı ebebekten almıstım. Valla smdı herseyn ıyısı olsun aman tum camasırları bebek deterjanıyla yıkayalm vs dıyoruzda eskıler su yıkanan naylon bezden kullanırmıs hatırlıyorm kardesımı onla bezlerdık😂😂 emzık yere dusunce alıp ufler gerı cocugun agzına koyardılar. Ben emzıklerı bıle sırkelı suda beklettm 1 gun boynca🤷♀️ bıde bebek cantasını hazırlarkwn bazı paketlerın arkasında made ın chına yazıyordu allah dedm vırusu kapacam hepsını sırkelı suya bastm banyo fırcasını taragını tırnak makasını vs.. Sonra baktım uretım tarıhlerı 2019 temmuzmus iyi barı vırus yokken uretılmıs dedm😂😂🤦♀️
Merve_kucuk emzirecegin için göğüs pedi el havlusu yerine kağıt havlu sezeryan olursan sert kahve karton bardak kayısı meyve suyu unutma
- Düzenlendi
Merve_kucuk ben pijama takımımın birini ve minik tospikimin çoğu ihtiyacını enucuzbebekmarket.com dan aldım gercekten hem cok kaliteliler ve fiytlatıda çok uygun 🙏🏻🥰
GamzeUgur Aynen fiyatları uygun☺ Bebemer bebede öyle tavsiye ederim☺
Deletedmom124 Aynen onlarda aklımda 😊 Henüz doğum şeklî belli olmadığı için almadım🙂 Teşekkür ederim 🌸
Merve_kucuk çok saolun valla çok faydalı oldu, bende bu Haftaiçi çantaları hazır edeceğim 36ya yelken açtık 🌈
EzgiTuran Rica ederim sağlıklı doğumların olsun inşallah 🤗❤
tunahan kesinlikle ebebek canım internet sitesi de var
Oglan_annesi_46 yetişkin kilot bez. Lohusalıkda çok işe yarıyor diyor herkes.
Listelere şöyle bir göz attım da kimse korse tercih etmedi mi acaba 🤔 dogumdan sonra korse takmayı düşünen yokmu nasıl bişey aldınız alan varsa😊😍
mandalin123 kapida ödemesi var mi acaba ya dünden beri girmediğim site kalmadi kapida ödemesi yok
PINAR14 sanki daha erken gibi geliyor bana daha 1 ay var
derya39ege en güzeli valla sona bırakmamışsın :)