Bayanlar pijama icin bildiğiniz güvenilir bi site var mi malum yasak var cikamiyoruz bari netten alalim dedik
Doğum Çantası 🤰 🧳
Aslima yok canım erken değil amin cnm en önemlisi sağlık❤️
Fatma8988 orta boy valize koydum küçük boya sığmadı orta boya tam oldu.
Ben yeni bitirdim yıkama ve ütüleme işlerini. Evde karantinada olmanın faydaları☺️. 35. Haftadayız 1 -2 hafta sonra da hastane çantamızı hazırlarız. Doğumum tahmini 16 Mayıs ama belli de olmaz. Erken gelecekmiş gibi bir his var içimde . 🙋♀️
Merve_kucuk merhaba bu sayfalardan alışveriş yapdınız mı güvenilir mi? Ben bi kere sorun yaşadımda güvenemiyorum o yüzden soruyorum 😇
Genel ev temizliginizi kacinci haftada yaptiniz kizlar
HappyMom Hastane çantası
Bebek için;
Puset ve örtüsü 🌸
İsimli 10lu hastane çıkışı 🌸
Yedek 5li set🌸
Yedek zıbın 🌸
2 tane ağız mendili 🌸
3 çift çorap 1 tane patik🌸
Müslin battaniye🌸
Kalın battaniye🌸
Mama biberon🌸
Bez ıslak mendil pişik kremi🌸
Sarı ve Kırmızı yemenisi 🌸
Benim için;
Pijama takımım ve şalım🌸
Yeleğim
Terlik taç ve yedek terlik🌸
Kırmızı yemenim🌸
Depend🌸
Göğüs pedi ve kremi🌸
Emzirme sütyeni atlet kilot çorap🌸
Kağıt havlu🌸
Yedek kıyafet
Makyaj malzemeleri🌸
Pike takımı🌸
Hastane süsleme malzemeleri🌸
36+4 son 9 gün 🐣💛
tunahan instagramda en ucuz bebek market var bi bakın derim 😊
AsEsEr 1-2 tanesinden alışveriş yaptım 😊 Diğerleride güvenilir. Burdaki kızlar yapmıştı. Gönül rahatlığı ile alışverişini yapabilirsin 🤗
- Düzenlendi
Ebru_Cakir Ben modanisa’dan ve lohusahamile.com’dan aldım 🤗 En ucuz bebek markette de var pijama takımı orayada bakabilirsin☺
Merveyunus31 alt degstrme bezini mesela tastı dsarı diyelim bezden. orayı kesip dger yerlerini kullnıyrsun.
HappyMom
2 adet pijama sabahlıklarıyla
(1 elbiseli - 1 alt üst düğmeli)
Alt 3 tane çamaşır
Üst çamaşır 2 tane
Terlik
Çorap 2 tane
İlk alt giymek için eski pijama koydum bişey olursa diğerini temiz giyeyim diye
Bebek İçin ;
2 tane hastane çıkışı battaniyeleriyle
Zıbın
Battaniye 1 kalın
Agız bezi
Bez ıslak mendil alt silme pamuğu
Biberon emzik
Yüz örtüsü
Ebeye ilk verilcek kıyafet zıbın setiyle
Yanımda kalana bez terlik
Kirli torbası
Pamuk
Plastik kab ıslak mendille silinmiycek çnkü bebiş
Pijama - gecelik - sabahlık v.s internet üzerinden alan var mı ? Aldıysanız hangi sitelerden aldınız ? Paylaşırsanız sevinirim
Ebru_Cakir lohusahamile.com sayfasından aldım bu hafta çok guzeldi.tavsiye ederim canım.kapida ödeme yaptım guvenememistm.ama mükemmel kalitesi var.
EsEmEy lohusahamile.com instagramdan aldım canım.cok güzel kaliteli yani.cok kararsız kalmıştım ama iyi ki almışım dedim
Ayselela27 beden olarak kendi bedeninizden ne kadar büyük aldınız ? Mesela m giyiyorum normalde L neden mi sipariş vermem gerek?