EsEmEy lohusahamile.com instagramdan aldım canım.cok güzel kaliteli yani.cok kararsız kalmıştım ama iyi ki almışım dedim

Ayselela27 beden olarak kendi bedeninizden ne kadar büyük aldınız ? Mesela m giyiyorum normalde L neden mi sipariş vermem gerek?

Aslima canım benimle aynısın sana birşey soracağım agrın sızın varmı belinde bide vajinal akıntı çok varmı bende bunlaeın hepsi çok erken doğum mu olur sizce

Fulyasare Göğüs ucu kremi lazım oluyor mu hastanede yani doğumdan sonra daha ilk günden göğüs yarası oluşma ihtimali var mı?

Esraunal valla benm teyzem hatta cocuk dogmadan sureklı meme ucuna sur dıyordu. Cocuk her emdıgnde sur dıyordu yara olursa cok acıyomus falan. Ben aldım ama nolur nolmaz

EsEmEy lohusa.com dan aldm ama daha gelmedı ya. Salı gunu dogum yapcam zaten sokak yasklı cıkıp alamıyormda. Cokcgecıktı kargolar hele surat kargo🤦‍♀️

Fulyasare sezaryen olunca pijamayı hafif sıyırıp dikişe bakıyorlar daha kolay demisti doktorum kuzum. Geceliği sıyır indir bilemedim tabi bulunsun derseniz bilmiyorum 🥰

HappyMom bende ozelde olucagi icin doğum bir tek al patari ve makyaj cantasi olucakk))

Kızlar ben 36. Haftamda hazırladım şuan 36+2 deyim
            Bebeğim için;
            1 tane hastane çıkışı
            3 tane normal takım
            5 tane zıbınlı atlet
            5 tane ağız mendili
            5 tane eldiven
            4 çift çorap
            2 tane ince battaniye
            1 tane müslin örtü
            1 tane de müslin örtü o da kundak için
            2 cam biberon biri küçük biri orta boy
            2 tane emzik
            Pişik kremi
            Pudra
            Tülbent başı için
            Sarı Tülbent üstüne örtmek için
            Pembe tülbent sonrası için
            15 tane bez
            2 paket ıslak mendil

Benim için;
            1 tane lohusa takımı ilk giymek için
            1 tane düğmeli pijama takımı
            2 tane emzirme atleti
            2 tane emzirme südyeni
            6 tane alt iç çamaşırı
            2 tane korse atlet
            5 tane kısa çorap
            1 tane göğüs ucu kremi
            5 çift göğüs pedi
            1 çift terlik
            1 tane lohusa tacı
            Lohusa pedi
            1 paket orkid
            1 adet deodorant
            1 adet roll on
            1 tane tarak
            1 paket ıslak mendil benim için
            2 tane yazma takmak için
            1 tane havlu
            1 tane rulo peçete
            Sprey kolonya
            1 tane sabun
            1 tane kirli çamaşır torbası
            Diş macunu, diş fırçası

Ebru_Cakir merhaba canım hamileçarşım var oraya bakmanı tavsiye ederim ben ordan sipariş vereceğim

Songulkaya bende şimdiden yap çünkü 32 den sonra çok agirlasiyorsun canım. Sen herseyini hazır tut

Ylzmeric Doğru söylüyorsun aslında şimdiden bile çok agirlastim 😊🙄 ilk fırsatta hazırlarım canım teşekkürler 😍

HappyMom 30. Haftamdayım henüz daha odası kurulmadı malum durumlardan dolayı😌 bi kaç hafta sonra yıkayıp ütüleme moduna geçerim artık ondan sonrada hazırlarım diye düşünüyorum inşallahh duyduğum kadarıyle herkes 35 olmadan hazır olsun diyorlar bende öyle yapmayı planlıyorum🤗🤗