EsEmEy lohusahamile.com instagramdan aldım canım.cok güzel kaliteli yani.cok kararsız kalmıştım ama iyi ki almışım dedim
Doğum Çantası 🤰 🧳
Ayselela27 beden olarak kendi bedeninizden ne kadar büyük aldınız ? Mesela m giyiyorum normalde L neden mi sipariş vermem gerek?
Aslima canım benimle aynısın sana birşey soracağım agrın sızın varmı belinde bide vajinal akıntı çok varmı bende bunlaeın hepsi çok erken doğum mu olur sizce
Esraunal valla benm teyzem hatta cocuk dogmadan sureklı meme ucuna sur dıyordu. Cocuk her emdıgnde sur dıyordu yara olursa cok acıyomus falan. Ben aldım ama nolur nolmaz
EsEmEy lohusa.com dan aldm ama daha gelmedı ya. Salı gunu dogum yapcam zaten sokak yasklı cıkıp alamıyormda. Cokcgecıktı kargolar hele surat kargo🤦♀️
Merve_kucuk bebek için bez, ıslak mendil ve bakım ürünleri olarak hangisini tercih ettiniz 🌸
Slnvlkn Bezini molfix aldım yanında 1 paket hediye verdiler. Islak mendilinide sleppy aldım ☺
Merve_kucuk en ucuz bebek market derken canm
HappyMom 28+6 çantam da herşeyim de hazır👍🤗
Kızlar ben 36. Haftamda hazırladım şuan 36+2 deyim
Bebeğim için;
1 tane hastane çıkışı
3 tane normal takım
5 tane zıbınlı atlet
5 tane ağız mendili
5 tane eldiven
4 çift çorap
2 tane ince battaniye
1 tane müslin örtü
1 tane de müslin örtü o da kundak için
2 cam biberon biri küçük biri orta boy
2 tane emzik
Pişik kremi
Pudra
Tülbent başı için
Sarı Tülbent üstüne örtmek için
Pembe tülbent sonrası için
15 tane bez
2 paket ıslak mendil
Benim için;
1 tane lohusa takımı ilk giymek için
1 tane düğmeli pijama takımı
2 tane emzirme atleti
2 tane emzirme südyeni
6 tane alt iç çamaşırı
2 tane korse atlet
5 tane kısa çorap
1 tane göğüs ucu kremi
5 çift göğüs pedi
1 çift terlik
1 tane lohusa tacı
Lohusa pedi
1 paket orkid
1 adet deodorant
1 adet roll on
1 tane tarak
1 paket ıslak mendil benim için
2 tane yazma takmak için
1 tane havlu
1 tane rulo peçete
Sprey kolonya
1 tane sabun
1 tane kirli çamaşır torbası
Diş macunu, diş fırçası
Ebru_Cakir merhaba canım hamileçarşım var oraya bakmanı tavsiye ederim ben ordan sipariş vereceğim
Songulkaya bende şimdiden yap çünkü 32 den sonra çok agirlasiyorsun canım. Sen herseyini hazır tut
Ylzmeric Doğru söylüyorsun aslında şimdiden bile çok agirlastim 😊🙄 ilk fırsatta hazırlarım canım teşekkürler 😍