Listelere şöyle bir göz attım da kimse korse tercih etmedi mi acaba 🤔 dogumdan sonra korse takmayı düşünen yokmu nasıl bişey aldınız alan varsa😊😍

mandalin123 kapida ödemesi var mi acaba ya dünden beri girmediğim site kalmadi kapida ödemesi yok

tunahan
    trendyol-hepsiburada-n11 ben hep burdan aldım bezi de dahıl olmak üzere

Aslima bende o zamanlar da aldım iyi yaptın son ana kadar beklemenin hiç bir anlamı yok canım :)

Cerenavc erken doğum ihtimali olduğu için eksikleri hızlıca internetten tamamlayıp hazırladık😊

Elifdoan ben kullanmayı düşünmüyorum rahatsız olurum ben öyle şeylerden. Onun yerine sağlık durumum elverdiği ilk anda yürüyüşe başlamayı düşünüyorum.

Zehra34 bukadar abartmaya gerek yok bence ben oglumda 1 gunde taburcu etiler yanima aldigim bircok seyi kulanmadim bile

Aslima canm hiç erken değil çünkü haftan ilerledikçe çok ağırlaşıyor insan yap şimdiden bence

Cetinn onu bana dün komşum söyledi soğanla tuzu ez dedi Doğumdan önce koy hiç yara olmaz varsa bile çok iyi geliyormuş deneyin bence bende yapıcam sonra duşa girin biraz dursun

O kadar heyecanlıyım ki 16.haftadayım nerdeyse çantamı düzcem 😍 bu koronadan dolayı çıkamıyorum çıksam neler olcaktı acaba😍 hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin, mutlulukla aşkla büyütelim inşallah 😍😍