Kızlar ben şık gecelik takımı beğendim ama bide uygun fiyatı günlük gecelik alayım diyorum var mı bildiğiniz site fln
Doğum Çantası 🤰 🧳
Ben müslin bez almadım çok fazla penye battaniyemiz oldu çünkü çok gereklimi onu bilemedim bende🙄
Yıkanabilir bez alan var mı? Bambu veya cover tarzı?
Elifdoan Benim sezaryen doğum yapan bir arkadaşım doğumdan sonra korse taktı ve bebeği yıkarken zorlanmış dikişleri 2-3cm açıkmış,doktoruna gidince korse kullanmasına kızmış,40gün beklemen gerekti demiş bilginiz olsun doktorunuza sormadan kullanmayın.
Aslima bizde 28. Haftayız. Bizde yavaş yavaş hazırlanıyoruz. Malum babamız 6,5 aylık doğduğu için, herşeyin hazırlanması en doğrusu. Neyin nasıl olacağı belli değil. Fazlada ağırlaşmadan herşey hazırlanmalı diye düşünüyorum.
CigdemMeryem yani tabiki doktor kontrolünde ama normal doğum istiyorum Allah nasip ederse o karnın toparlayabilmesi için bence şart yani
Pren-annesi2 çok gecikmişsiniz 34 haftalıgım herşeyin hazır çok şükür yıkandı ütülendi hazırlıklar tamama
HappyMom 31+3 deyiz herseyimz hazir hamd olsn. Iyiki hazirlamsim herseyi almisim suan virus var ckamazdim alamazdim.
-pike takımı
-terlik-taç
-3 takım gecelik (bir tane sabahlıklı, bir tane ince uzun kollu ve bir tanede önden düğmeli)
-havlu, kağıt havlu
-emzirme örtüsü
-gögüs pedi
-hijyenik ped
-1 normal 1 emzirme atleti
-5 iç çamaşırı ve 2 adet emzirme sütyeni
-çorap 2 adet kalın 2 adet ince 1 yün patik
-gögüs ucu kremi
BEBEK için ;
-alt açması
-1 adet müslin örtü 1 adet kundak battaniye 1 adet kalın battaniye
-bez 20 adet