Doğum Çantası 🤰 🧳
Merve_kucuk biberon hangi marka aldınız, cam mı? Bende eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum da kafam karıştı:)
Merve_kucuk cok tesekkurler
gamze2234 https://www.google.com/search?q=bambino+cam+biberon&tbm=isch&ved=2ahUKEwjDgY_7pOHoAhUEjxoKHbumCt0Q2-cCegQIABAC&oq=cam+biberon+bam&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQARgAMgYIABAIEB46AggAOgQIABAeUN48WKZAYJdIaABwAHgAgAGeAYgB2gSSAQMwLjSYAQCgAQE&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=yDKSXsP9HYSearvNqugN&bih=560&biw=360&client=ms-android-samsung&prmd=sinv#imgrc=GaKW9CmRMf6WOM emzigi ve biberonu bu marka aldım 🙂
Anneoluyorum09 merhaba canım. Benimde bu aralar karnimda biyerde toplanma çoğaldı doktora sordum yalancı kasılmalar dedi. Bide bugün sol tarafımda batma hissettim. Akintim hep var benm .
Fulyasare biberon ve emzik hangi markayı tercih ettiniz
Merve_kucuk biberon hangi marka aldınız, cam mı? Bende eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum da kafam karıştı:)
Merve_kucuk philips avent öneriyorlar bende onu alacaktım:) cam olmalı herhalde kesin. Aslında nuk un yeni doğan serisini emzik dahil Almanya dan almıştım ama biberon cam olsunndediler kafam karıştı
gamze2234 canım 1 tane yenıdgoan weebaby olandan aldım boyle 30 milimlik. Bi tanede gaz onleyicili biberon aldım oda bambino. Emzıklerde weebaby yenıdgoan anne memesıne en yakın olan onlarmsmıs
gamze2234 Plastikler koku yaptığı için sanırım herkes camı öneriyor. Bizde cam aldık ☺ Açıkcası biberona o kadar para vermek istemedim☺ 2 tanesini 15 tl’ye aldık. Anne sütü ile beslenecegi için önemsemedim biberonu ve emziği ☺
Fulyasare bence hasta bezi de koyun benimde ilk doğumum sezeryan olmuştu doğumdan sonra çok kanamam geldi hasta bezi çok rahat oluyor bu gibi durumlarda
Songulkaya inan daha rahat ediceksin. Annemde öle diyordu iyiki dinlemişim:))
Dilan2020 ewet urunleri guzeller 😊
Merve_kucuk bende öyle düşünüyorum ama çevremde yenidoğum yapan arkadaşlarım var bazen bebek tutmuyormuş anne memesini mecbur kalırsak diye her ihtimale karşı almak istedim
Merve_kucuk kacgun kalmayi pilanliyorsun hastanede cnm
Pren-annesi2 neden canım her an gelebilir bebiş