busrabusr ankara ama tek bir tane vardi snirm tek tek getirmisler muslin ortu bebek yenidogan takimda benm gittigim yerde yoktu

Minnakbebisim puset örtüsü araba örtüsü olarak kullanilabilir alt değiştirirken kullanilabilir bebeği emzirirken emzirme örtüsü olarak kullanilabilir çok ince tiril tiril bişey olduğu için yaz sıcağında bebeğin üzerini örtebilirsin mesela 😊 boyutu 80×80 ama çarşaf olarak kullanan arkadaşım bile var 😁

3461 hiç tereddüt etme canım hastaneden eve gelince degistirmelik kullanırsın yedekte kalırsa daha iyi olur ya da ilk onu giydirirsin önce o kirlenir sonra içine sinen başka seti giydirirsin 😊

• 3461 bunu yanıtladı.

_Mother_ He ya keşke ama bunlar hep çakallık işte markete gelsinler diye çoğu insan aradığını bulamasa bile başka şeyler alıyor hazır girmişken onların amacıda bu zaten 😀 neyseki hamile kaldımda çıktım valla 😀

Seedaaff bende mama sandalyesi için gittim yoktu çoğu şey yoktu doğrusu gelmişken boş gitmim dedim birşeyler elime aldım sonra inat değilmi birşey almicam dedim bırakıp çıktım 😂😂

Yasemin13 kalitesinden emin olamadığım için geri bıraktım ben 🙄 normal sırt çantası gibiydi dokusu. Pek sağlam gibi durmuyodu

Minnakbebisim çok amaclı bir şey ister üstüne sar.ister kundakla ister ağzını sil ister havlu yap .gazlı bezi bilirmisin onun gibi bise kumasi

minikveannesi19 çanta dediğiniz gibi berbattı birde nette süper duruyirdu renkleri dahi gicikti yazın adamın sirtini yakacak cinsten di çantanın kumaşı geçen a101 miydi bim mi birisine gelmişti onların kalitesi daha iyiydi

Ben dün akşamüstü stoklar açılınca sitesinde sipariş verdim . Bornoz küvet takımı falan aldım eve getirdiler cok iyi oldu valla

Tubasim evet ben de aynı şeyi düşünüyorum şimdi makineye atsam bozulur mu acaba diye bakalım kim önce denerse haber versin 😄