AysenurSarenur müslin örtü ne işe yarıyor acaba benim hiç bilgim yokta 😊
ŞOK MARKETTTT 🤩
AysenurSarenur Tamam canım bi tereddutte kaldım
Babykitteniscomin 100 lira canim
Minnakbebisim puset örtüsü araba örtüsü olarak kullanilabilir alt değiştirirken kullanilabilir bebeği emzirirken emzirme örtüsü olarak kullanilabilir çok ince tiril tiril bişey olduğu için yaz sıcağında bebeğin üzerini örtebilirsin mesela 😊 boyutu 80×80 ama çarşaf olarak kullanan arkadaşım bile var 😁
3461 hiç tereddüt etme canım hastaneden eve gelince degistirmelik kullanırsın yedekte kalırsa daha iyi olur ya da ilk onu giydirirsin önce o kirlenir sonra içine sinen başka seti giydirirsin 😊
GulcanYvz insalah canım
Çanta dan alan yokmu kızlar 🤔🤔
Yasemin13 kalitesinden emin olamadığım için geri bıraktım ben 🙄 normal sırt çantası gibiydi dokusu. Pek sağlam gibi durmuyodu
Minnakbebisim çok amaclı bir şey ister üstüne sar.ister kundakla ister ağzını sil ister havlu yap .gazlı bezi bilirmisin onun gibi bise kumasi
minikveannesi19 çanta dediğiniz gibi berbattı birde nette süper duruyirdu renkleri dahi gicikti yazın adamın sirtini yakacak cinsten di çantanın kumaşı geçen a101 miydi bim mi birisine gelmişti onların kalitesi daha iyiydi
Berrakdeniz çook teşekkür ederim bilgilendirme için bende alışverişine onuda ekleyeyim 😅
Ben dün akşamüstü stoklar açılınca sitesinde sipariş verdim . Bornoz küvet takımı falan aldım eve getirdiler cok iyi oldu valla
emremelike_757 küvetin filesi var mı
- Düzenlendi
.
Tubasim evet ben de aynı şeyi düşünüyorum şimdi makineye atsam bozulur mu acaba diye bakalım kim önce denerse haber versin 😄
Theaydins ben de aldım bundan ama bebeğim erkek başka yoktu mecbur aldım olur mu sizce