Tubasim evet ben de aynı şeyi düşünüyorum şimdi makineye atsam bozulur mu acaba diye bakalım kim önce denerse haber versin 😄

Az önce geldim marketten. 3 tane hastane çıkışı anne yanı yatağı ter bezi sırt havlusu bebek yastığı aldım kızlarr ama anne yanı yatağı mavi değildi aldım benımkı erkek bişey olmaz dimi mama sandalyesi pembeydi almadım onu

_Mother_ valla benim niyetimde gider kapıda beklerim dedim içimde bı canavar olduğu için 😁açlıktan içim geçti kahvaltıyı yaptığım gibi gttm kalmams doğru düzgün bişey

Elifimde lastikli çarşaf aldım sadece pike gelmemiş. Bende pikeyi a101 onlin sayfasından aldım 😁

_Mother_ işte çoğu bırakmıyor geri alıyor sen arada nadir çıkmışsın 😂

Funda6034 benimde erkek bende anne yanı yatağını aldım pembemsi gibi ama fiyatı çok uygundu ve bir tane vardı aman nolcak boşver 😀

Ben de 2 de uyandım hiçbir şey kalmamıştır diye düşündüm. Yine de bi şansımı deneyeyim dedim. Evimin yanındaki şok a gittim sadece lastikli çarşaf ve bebek yastığı alabildim, başka bir şey kalmamıştı. Sonra atladım arabama başka bir şok buldum. Oradan nevresim takımı, cam biberon, farklı desende başka bir tane daha lastikşi çarşaf aldım. Diğer eksikleri a101 den almıştım zaten😄

Bu arada kesinlikle farklı bi şube varsa yakınlarda onlara bakın derim. Çünkü grçen hafta a101 de çoğu kişinin bulamadığı küvet seti müslin örtüler pikeler filan hala bizim buradaki a101 lerde var. Bence marketlere kafalarına göre dağıtıyorlar malzemeleri. Birinde olmayan diğerinde oluyor. Benim evin etrafında 4 a101, 3 şok market var

Seedaaff akıllılık yapmışım ben ama yol üstünde içeri terliği aldım çıkmışken boş dönmim dedim 😂😂