Seedaaff bende mama sandalyesi için gittim yoktu çoğu şey yoktu doğrusu gelmişken boş gitmim dedim birşeyler elime aldım sonra inat değilmi birşey almicam dedim bırakıp çıktım 😂😂

Yasemin13 kalitesinden emin olamadığım için geri bıraktım ben 🙄 normal sırt çantası gibiydi dokusu. Pek sağlam gibi durmuyodu

Minnakbebisim çok amaclı bir şey ister üstüne sar.ister kundakla ister ağzını sil ister havlu yap .gazlı bezi bilirmisin onun gibi bise kumasi

minikveannesi19 çanta dediğiniz gibi berbattı birde nette süper duruyirdu renkleri dahi gicikti yazın adamın sirtini yakacak cinsten di çantanın kumaşı geçen a101 miydi bim mi birisine gelmişti onların kalitesi daha iyiydi

Ben dün akşamüstü stoklar açılınca sitesinde sipariş verdim . Bornoz küvet takımı falan aldım eve getirdiler cok iyi oldu valla

Tubasim evet ben de aynı şeyi düşünüyorum şimdi makineye atsam bozulur mu acaba diye bakalım kim önce denerse haber versin 😄

Az önce geldim marketten. 3 tane hastane çıkışı anne yanı yatağı ter bezi sırt havlusu bebek yastığı aldım kızlarr ama anne yanı yatağı mavi değildi aldım benımkı erkek bişey olmaz dimi mama sandalyesi pembeydi almadım onu

_Mother_ valla benim niyetimde gider kapıda beklerim dedim içimde bı canavar olduğu için 😁açlıktan içim geçti kahvaltıyı yaptığım gibi gttm kalmams doğru düzgün bişey

Elifimde lastikli çarşaf aldım sadece pike gelmemiş. Bende pikeyi a101 onlin sayfasından aldım 😁

_Mother_ işte çoğu bırakmıyor geri alıyor sen arada nadir çıkmışsın 😂