ŞOK MARKETTTT 🤩
Annem aldı bana da. Babynest, lastikli çarşaf, müslin örtüler, ağız mendilleri, ter bezleri, nuk emzik, bebek yorganı, bebek yastığı falan aldım bi de öğlen gitti annem ona rağmen bunların hepsini alabildi.
Elifimde iki tane şok markete gitti annem ben cikamadigim için o gitti hiç birşey gelmemiş virüsten dolayı çok saçma buldum zaten madem gondermeyecekler paylaşması kar sinir oldum
Mineonur ben çantamı ordan aldım ilk bebeğimde aynısı gelmiş hala da kullanıyorum şimdide nasip olursa ikinci bebeğime kullanicam
Ben once anne yani yatagi agiz mendili ve ter havlusu aldim sonra dayanamayip tekrar gittim kuvet biberon yorgan yastik aldim 😄
Elifimde banyo seti emzik bir de anne bebek çantası aldım hastane çıkışlarını eşim beğenmedi zaten muslin ağız mendili a101den almıştım. Biberon alacaktım ama ayları hep 6-18 di. İyikide almamışım gelince internetten baktım Hepsiburada da wee baby seti 60 TL .3 biberon emzik emzik kutusu ve temizleme fırçası var onu sipris verdim bakın derim almayan varsa
Negatif benim evdeki agiz bezlerimin bir kismi da böyle. Ben boyutu buyuktur diye düşünmüştüm de degistirsem mi acaba bilemedim vallahi😊
Gaazell incecik bir ortu. Ter atmada sicak havalarda kullanisli oldugu soyleniyor ister yuzune ort ister pusetine ort. Ince kumasli bir ortu yaz bebeleri icin ideal diyorlar 😊
Funda6034 olur neden olmasın ki içinde mavi de var sarı da rengarenk güzel bence
Anrebasum asko ter bezi havlu kumaş, ağız bezi normal kumaş, sırtına falan koyuyosun ya terleyince mesela
damlafidan bende küvet pike muslin biberon aldim biberonu yedekte dursun diye aldim aventten almistim daha önce bu su veya baska bisey icin olabilir onun disinda babynest ve hast cikisi aldik 🤩
Deletedmom138 deneyip gorecegiz o zaman😍😍