Deletedmom124 valla bu saatten sonra da hiçbir ürün bulunmaz teyzemin gelini şok markette çalışıyordu unutmusum söylerdim hepsini alırdı ne guzel

Beşli set alan varmı acaba ben aldım ama degıstrsemmi gdip kararsız kaldım

Küvet kalmamıştı kova ve masrafa aldım muslin bez aldım kizz giden arkadaşlar saat acaba kaçta gittiniz de bitirdiniz😂 ben11 gibi gttim kalmams bişey maagaza zaten 10 da aciliyo 😂

Eligo evde seffaf kova masrapa vardi kuveti aldirttim babynest pike muslij biberon

Eligo Hangi ildesiniz acaba nereden aldınız? Eşim sabah gitti hiçbir şubede olmadığını söylemişler güyaa 😓

3461 ben aldım 5li seti bence elinde dursun biri kirlenince idareten giydirirsin canim

busrabusr ankara ama tek bir tane vardi snirm tek tek getirmisler muslin ortu bebek yenidogan takimda benm gittigim yerde yoktu

Minnakbebisim puset örtüsü araba örtüsü olarak kullanilabilir alt değiştirirken kullanilabilir bebeği emzirirken emzirme örtüsü olarak kullanilabilir çok ince tiril tiril bişey olduğu için yaz sıcağında bebeğin üzerini örtebilirsin mesela 😊 boyutu 80×80 ama çarşaf olarak kullanan arkadaşım bile var 😁