Gelmemiş değil arkadaşlar şok bim ve a101 gibi degil aktüel günü carsamba gibi gözukuyor ama oncesinde acıyorlar bitiyor dün bıurda bi arkadaş kullan at alt açmadan aldgını söylemişti

_Mother_ ben bir ara A101 de çalışıyordum inanki katologdaki çoğu ürün gelmiyordu gelmedi dediğimizde müşterilerin bazıları inanmayıp yaşancılar diye bağırıp sinirini bizden çıkarıyordu. 😀 ama gerçekten bazı ürünler gelmiyor anca reklam 😀

Theaydins bende aldım canım çok hoşuma gitti 😍 doğuma yakın yıkamayı düşünüyorum. Üzerinde de makinede yıkanabilir yazıyor ama insallah bozulmaz

Deletedmom124 valla bu saatten sonra da hiçbir ürün bulunmaz teyzemin gelini şok markette çalışıyordu unutmusum söylerdim hepsini alırdı ne guzel

Beşli set alan varmı acaba ben aldım ama degıstrsemmi gdip kararsız kaldım

Küvet kalmamıştı kova ve masrafa aldım muslin bez aldım kizz giden arkadaşlar saat acaba kaçta gittiniz de bitirdiniz😂 ben11 gibi gttim kalmams bişey maagaza zaten 10 da aciliyo 😂

Eligo evde seffaf kova masrapa vardi kuveti aldirttim babynest pike muslij biberon

Eligo Hangi ildesiniz acaba nereden aldınız? Eşim sabah gitti hiçbir şubede olmadığını söylemişler güyaa 😓

3461 ben aldım 5li seti bence elinde dursun biri kirlenince idareten giydirirsin canim