[silindi] eğer ben kendi salarsam isyan edersem allahın gucune gıder ve bırdaha nasip olmaz ki bana cocuk sahıbı olmak,buda benım ımtıhanımmış allahım onun ömrünü okadar biçmiş,aminnnn insallah nasip eder gene bana deniz zeynep gibi kızım gıbı🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼😕😕
34 haftalık bebek vefatı
CerenVarol başın sağolsun canım sebebini araştır mutlaka, Allah yardımcın olsun
Çok üzüldüm basınız sagolsun allah yardımcınız olsun ama bu tür olumsuz hikayeler bütün gebeleri etkiliyor ben sımdı üç gün boyunca bunu aklımdan atamayacagım destek olalım derken köstek olmamak gerek anlıyorum acınız cok büyük kımse anlayamaz ama kendiniz üzüldüğünüz gibi burda onlarca gebeyi de üzüyorsunuz
CerenVarol İnsanlarımız bazen byle gereksiz olabiliyor..Sana üzülme de dyemeyiz tabi..Ama cok yprtma kndini..İnş bnm duamdasin artik..Rabbim hyrli saglikli bir evlt nasip eder sana..
Brc32 allah razı olsun çok tesekkur ederim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Canım cok ama cok geçmiş olsun öncelikle..bence kendine zaman ver ..bunu atlatmak hemen olmuyor çünkü..şokta ve çevrende insanlar olduğu icin pek anlayamıyorsun ilk birde narkozun etkisi oluyo vücuttaki sonra bir ates düşüyor maalesef yüreğine ama inancli biri oldugun için yalniz yasiyorsun bu acını..evet bunun sonucunda nasil birseyle odulleneceksin rabbim bilir..bu kadar ileri hafta olmasada kaybettim çocuğumu daha ona üzülemeden esim isten cıktı maddi acidan col kötü duruma geldik borclar toplandi rabbimin bir bildigi varmış dedim çocuğumu sıkıntılardan almış.8 ay sonra istedim ben yine issixdi ama borclar toparlandı gibi olmadi 7 ay ..hamilr olduğum günun ertssi gun cok güzel bir işe başladı ve arabamiz bile oldu borclari bitirip..rabbim zamanini oyle bir ayarlıyor ki isyan etmezsen sen de sebebini anlıyorsun
duygu_sal bunda köstek olcak birşey yok ki en azından içinden birşey alabılırdınız,mesela tansıyonunuza baktırabılırsınız gızlı tansıyonda olabılıyor kimi gebelerde,ben buraya temmuzdan beri uyeyım ne sacma konular acanlar oldu neler yazanlar oldu sıkıntı olmadıda ben burda bunu paylasıncamı problem oldu,yarının ne olcagını kımse bılemez bugun bana olan yarın bı baskasına olmucagının garantısı yok,sana kolay gelıyor olabılır,ben bebegımın mevlut hedıyelıklerıne kadar ısımliklerine kadar baskılarını yaptır hastane cantasını hazırladım hanfendı,buyuk konusma sadece kendıne pay cıkart
gizemgnll allah razı olsun evet hafta sonu ali osman kocaoğluna gıdıcem kontrole ondan devam edıcem bakalım çok tesekkur ederım🙏🏼🙏🏼
CerenVarol acılarla olgunlaşıcaz , hayatı böyle öğrenicez böyle güçlenicez Rabbim seni birdahaha , başkasınıda hiçbir zaman evlat acısıyla sınamasın🙏🏻. Şimdi daha güçlü daha iyi bi anne olcaksın 🙏🏻 Şükür edilcek tarafı yüzünü görmeden kokusunu duymadan gitti daha zor olurdu inan ki.. döktüğümüz her gözü yaşı öbür dünyada ya mükafat yada günahlarımza kefaret.. cektigimiz sıkıntıların hepsinin karşılığını vericek bi Allahımız var sen de ona sığınmışsın ona güvenmişsin o sana en güzelini en kısa zamanda nasip eder inşallAllahhhh 😞🙏🏻
elif0690 ınsanlar yanlış anlıyor ama hayatın gercegı bugun bana olan bı baskasına olmıcak dıe birsey tok ben acındırmak için yazmadım iyi seyler paylasırken bazen ders alınması gereken seylerınde paylasılması lasım,kötü birşey yazmadım ben buraya bayan beni yanlış anladı
CerenVarol bır daha okuyun dilerseniz acınız cok büyük allah yardımcınız olsun ve kımseyi evladıyla sınamasın polemiğe girmeyecegım basınız sagolsun
CerenVarol başınız sağolsun çok zor bir durum Allah bir daha aynı acıyı yasatmasin inşallah 🙁
CerenVarol Tabi ki hersey insanlar icin..Hangimiz ne yasayacagz bilmiyruz..Senin anlttigindan bn kndi adima senin uzntnü paylstim..Tabi ki Allah kimseye yasatmasin..
CerenVarol başın sağolsun canım 😔 benim kuzenimin başına geldi bu durum bir sene içinde tekrar hamile kaldı şimdi 6 yaşında kızı var🙏🏻 Allah yardımcın olsun canım dirayetli olmaya çalış her şey Allahtan 😔
duygu_sal iyide ztn başlıkta yazıyor niye girdiniz ki yani etkileniyorsaniz? hadi girdiniz okudunuz niye diger gebeleri de etkiliyor üzüyor gibi olumsuz seyler yazip acısı cok taze olan bi anneye bunlari hissettiriyorsunuz kusura bakmayın ama yaptığınız cok yanlış insan yaşamadan anlamıyor
CerenVarol
Başınız sağolsun.. Rabbim tez zamanda bir evlat daha nasip etsin inşâALLAH..
Zezell cok tesekkur ederım gerçekten oyle oluyor etraf kalbalık olunca anlıyamıyorsun,sadece öyle dınlıyorsun,sabır edıyorsun işte allahımın vardır bıldıgı diyorsun gene olur diyorsun kendıne avuntu edıyorsun,cunku buda bi imtihan allah cok buyuk ne zaman ne olcagı bellı olmaz🙏🏼🙏🏼🙏🏼
CerenVarol sana çok çok dua ediyorum.
Zera_ER gercekten öyle rabbimin mucizesiydi emanetiydı gerı aldı vardır sebebi,belkide imtıhanımdı allahım cok buyuk verende o alanda ,nasib eder insallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
YcelMlayimYldrm aminnn tesekkur ederim allahım kimseye yasatmasın🙏🏼🙏🏼🙏🏼