CerenVarol masaallah canim’benim rabbim tamamina erdirsin insallah bol bol dua et canim yer gok dua ile 😘
34 haftalık bebek vefatı
CerenVarol aynı acıları bende yasadım bebegının yuzunu gostrdıler mı bıze godtermedıler dı
CerenVarol şuan kac haftalıksın canım
CerenVarol rabbim size sabırlar versin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim de tansiyon sıkıntım var yükseliyor 14-15’lere çıkıyor ilaca başladık gün içinde hep kontrol ediyoruz ama ilaç etkisini gösterince düşüyor etkisi geçince tekrar yükseliyor burun kanamam da var 26 haftalığım
Merhaba tekrar hatırlatıp üzmek istemem ama bi kaç soru sorabilir miyim? Ben de bu ara benzer sorunlar yaşıyorum doktorum da önemsemiyor çok kafam karışık
CerenVarol can çok üzüldüm gözlerim dolarak okudum öncelikle başınız sağolsun rabbim sabır versin inşallah biran önce toparlarsin bebişin kalbinin durma sebebi neydi acaba Dr ne dedi tansiyon mu
CerenVarol canım cok üzüldüm yaşadıklarım canlandı seni okadar iyi anlıyorumki benimde 32 haftalık kızım karnımda öldü daha sonra bir sene sonra kızımı dünyaya getirtim tabi ı psiklojyi uzun süre atamıyorusun bende hala panik atak kaldı ama herşey düzelir canını sıkma
CerenVarol cok sevindim canim allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin ins canim 🙏
CerenVarol çok üzüldüm gebelik zehirlenmesi yani preeklampsi olmuş anladığım kadarıyla başınız sağolsun Allah sabır versin
CerenVarol Çok ama çok üzüldüm Allahım size sabır versin inşallah.
Uçağa bindiniz mi diye oldu acaba neden öldüğü hakkında birşey söylediler mi
Uçağa bindiniz mi diye oldu acaba neden öldüğü hakkında birşey söylediler mi
CerenVarol Allah yardımcım olsun canım çok üzüldüm bende hamileyim çok etkilendim Rabbim en kısa zamanda acını hafifletecek bir bebek daha nasip etsin sana inşallah Rabbim gönlünüze göre versin 🙏🙏🙏Allah rahmet eylesin 😔😔
CerenVarol başınız sağolsun çok acı inşallah tez zamanda tekrar hamile kalır çocuğunuzu kucağınıza alırsınız
CerenVarol ahh gözün aydın öyle sevindim ki ❤️ Umarım bi ömür hep birlikte olursunuz elleriniz yürekleriniz hiç ayrılmasın 🙏🏻
Aycann12 saglimli sihatli almayi nasip etsin rabbim insallah herkeze 🙏🙏🙏😘😘
Btugl ayy insallah canimm insallah 🙏🙏🙏🙏😘😘😘
Btugl rabbim oyle buyukki belkide bu benim en buyuk sinavimdi ama 10 ay sonra bi mujde umut verdi insallah nasip eder saglikli sihatli🙏🙏allahim isteyen herkeze nasip etsin eli ayagi duzgun minnak bi evlat🙏🙏🙏😘😘😘🥰
Kbrasuer teswkkir ederim canim suan 4 haftalik hamileyim rabbimin izniyle insallah 🙏🙏🙏😘😘
Sila7166 allah razi olsun canim😘😘🙏🙏 dua her derde deva💕💕🙏
Seymasel68 ben goremedim ama eşim ve ailem gordu zaten ailem ve esim defnettiler kizimi