CerenVarol rabbim size sabırlar versin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim de tansiyon sıkıntım var yükseliyor 14-15’lere çıkıyor ilaca başladık gün içinde hep kontrol ediyoruz ama ilaç etkisini gösterince düşüyor etkisi geçince tekrar yükseliyor burun kanamam da var 26 haftalığım
    Merhaba tekrar hatırlatıp üzmek istemem ama bi kaç soru sorabilir miyim? Ben de bu ara benzer sorunlar yaşıyorum doktorum da önemsemiyor çok kafam karışık
      CerenVarol can çok üzüldüm gözlerim dolarak okudum öncelikle başınız sağolsun rabbim sabır versin inşallah biran önce toparlarsin bebişin kalbinin durma sebebi neydi acaba Dr ne dedi tansiyon mu
        CerenVarol canım cok üzüldüm yaşadıklarım canlandı seni okadar iyi anlıyorumki benimde 32 haftalık kızım karnımda öldü daha sonra bir sene sonra kızımı dünyaya getirtim tabi ı psiklojyi uzun süre atamıyorusun bende hala panik atak kaldı ama herşey düzelir canını sıkma
          CerenVarol çok üzüldüm gebelik zehirlenmesi yani preeklampsi olmuş anladığım kadarıyla başınız sağolsun Allah sabır versin
            CerenVarol Çok ama çok üzüldüm Allahım size sabır versin inşallah.
            Uçağa bindiniz mi diye oldu acaba neden öldüğü hakkında birşey söylediler mi
              duygu_sal siz üzüntülü lohusa bebeginj kaybetmiş bı kadına doğru yorumu yaotiginizimi düşünüyorsunuz bencil olmayalım
              CerenVarol Allah yardımcım olsun canım çok üzüldüm bende hamileyim çok etkilendim Rabbim en kısa zamanda acını hafifletecek bir bebek daha nasip etsin sana inşallah Rabbim gönlünüze göre versin 🙏🙏🙏Allah rahmet eylesin 😔😔
                CerenVarol ahh gözün aydın öyle sevindim ki ❤️ Umarım bi ömür hep birlikte olursunuz elleriniz yürekleriniz hiç ayrılmasın 🙏🏻
                  Btugl ayy insallah canimm insallah 🙏🙏🙏🙏😘😘😘
                  Btugl rabbim oyle buyukki belkide bu benim en buyuk sinavimdi ama 10 ay sonra bi mujde umut verdi insallah nasip eder saglikli sihatli🙏🙏allahim isteyen herkeze nasip etsin eli ayagi duzgun minnak bi evlat🙏🙏🙏😘😘😘🥰
                    Kbrasuer teswkkir ederim canim suan 4 haftalik hamileyim rabbimin izniyle insallah 🙏🙏🙏😘😘