CerenVarol suan beni mahvettin varya seni tanımasam bile acını hissedebiliyorum bide aynı haftalardayız yanında olmayı bile suan İnan isterdim ne söyleyeceğimi sasırdım çok ama çok üzgünüm Allah sabır versin sana arkadasım senin için çok ama çok dua edeceğim bu durumun bir sebebi varmı peki çok mu stres yaşadın ki benim yakın çevremde bildiklerim şunlar yasayanlardan
Bildiğim sanırım hormonal olarak doktorların 6ay bir yıl gibi kayıp sebebine bağlı olarak bi ara verilmesini öneriyor doktorunu dinle ve vücudun normal dengesine girene kadar korun olur mu sağlıklı bir gebelik geçirmen için en önemli şart bu
34 haftalık bebek vefatı
Bannesi allah razı olsun cok tesekkur ederım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 evet tansıyonumun ılk yuksek cıktıgında ve protein kaçağı oldugunu tahlilde gören pratisyen doktor beni sevketmesı gerekıyormus,divriğideki hastaneyı şikayet ettık orda sıkıntı var,benı o sekılde salmaması lazımmış onunla eşim ilgileniyor yasal işlemleri baslatıcak,kızımı gerı getırmez evet ama en azından adam akıllı doktor takvıyesınde bulunurlar
AslArazErturul allah razı olsun gercektende öyle oldu içim bi nebze hafifledi,cok ama çok tesekkur ederım allahım yardımcınız olsun sağ salim nasıp etsın butun herkezi evlatlarına insallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Allah yanına almış meleğini başınız sağolsun sabrınız duanız bol olsun cennette kavuştursun sizi inşallah 😔🙏
CerenVarol amin çok teşekkür ederim.
CerenVarol Cnm acını'n tarifi yoktur. Bizler anlamaya çalışırız ancak. Rabbim sana peygamber sabrı versin. Allah o kutsal drluk görevini yapmayanlarıda bildiği gibi yapsın🙏😞
CerenVarol 😔😔 Allah sabır versin okurken kalbim yerinden çıkacak gibi atmaya başladı neden oldu uçak yolculuğu mu?
NurdanHakan bu iyi dileklerin için allah razı olsun bunları duymak bıle yetti,yuregınız okadar temız ki içim rahatladı,allahım saglıkla sıhatle evladınızı almayı nasıp etsın,benım kızımın yıcek ekmegı yokmus,rabbım bunu uygun gormus yasamam lazımmış sabır etmekten iyileşmekten baska yapcak birşeyım yok...hıc stres yapmadım aslında,sadece eşimden ayrılırken baya uzulmustum ucaga bınerken,onun harıcınde rahat bı hamılelık gecırmıstım,allahım bana hıc agrı sızı yasatmadı kızım karnımda sağken...ama takdırı ılahı buymus🙏🏼🙏🏼🙏🏼
BarBeyzazer aminnn cok tesekkur ederım allah razı olsun melegım benı beklıyor olcak orda🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Minikmucizemm doktor preaklampsi gebelık zehırlenmesi dedı,aminnn allah razı olsun cok tesekkur ederım...🙏🏼🙏🏼🙏🏼
CerenVarol başın dağılsın canım.. Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.. tansiyon sebebiyle mi oldutansyonun mu yükselmiş?
duygu_sal bu kadar insafsız bir yorum daha görmedim bebeğini Yen’i kaybetmiş bir anneye söylenecek söz mü başlığı görünce açıp okumak sizin elinizde niye bakıyorsunuz o zaman 😡
Bannesi acıyı tarıf etmek isterdım ama edemem sadece diyebildiğim,insanın içi yanar ya su içersin soda içersin gecer yada hafıfler,bu öyle birşeyki ne yapsan gecmiyor hafiflemiyor sadece kalıyorsun öyle...
narcittos allah razı olsun cok tesekkur ederım,içimden bir hıs dior rabbım kızımı aldı ama bana gene ablası gıbı bır melek hondercekmış gıbı tabi rabbım en iyisini bılır🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Snamp allah razı olsun canım allahım kımseye yasatmasın zor bır durum hemde cok allah buyuktur gene nasıp eder ınsallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼
hjertemami cok tesekkur ederım aminnnnn insallah allah razı olsun 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
PembeLia allah razı olsun cok tesekkur ederım🙏🏼🙏🏼Öyle tabı verende rabbim alanda rabbım vardır bır bıldıgı...gebelık zehırlenmesı dedı doktor
CerenVarol mutlaka genetik test ve pıhtılaşma testlerini yatır Benin bildiğim bunlar iyi araştır önlemini al olur mu üzülmemeye çalış hamd et Rabbim bir daha nasip eder sağlıklı 🤲 iyi dikeklerin içinde çok teşekkür ederim ve şakın ümitsizliğe kapılma Allah var, Allah yar. Hamd olsun
Acrbaby öyle tabi ben bunada şükreediyorum olmayan anne adayları ne yapsın ben dövunsem ağlansam kime ne faydası var kimseye...allahımın gucune gıder belki sınadı beni kimbilir... oyuzden biran önce iyilesip saglıgıma kavusup allahım nasıp ederse o yavrumada anlatıcam ablasını🙏🏼🙏🏼🙏🏼
2zannesi anormallık surda benim testler bı ıyı cıktı bır kötü cıktı doktoruda yanıltan buydu ,tesekkur ederım bılgılerım için arkadasım... öyle tabı takdırı ilahı boyleymıs