merination allah razı olsun cok tesekkur ederım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
34 haftalık bebek vefatı
CerenVarol Allah sabır versin canım çok zor. Rabbim tekrar bu acıları yaşatmasın inşallah.
12 gün sonra
CerenVarol Öncelikle Allah sabır versin. Başınız Sağolsun cnm. Çok üzüldüm gerçekten. Kavuşmanıza çok az vakit kala böyle birşry yaşamanız çok üzücü.Ben de sizinle aynı duyguları yaşıyorum. 29martta da ben 22haftalık bebeğimi kaybettim.hayaller kurarken hayat bize öyle şeyler yaşatıyor ki. Ama herşey Allah'tan inanın. Melek oldu yavrularımız.inşllah biran önce Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
10 ay sonra
Zera_ER umarim beni hatirlamissinizdir yeniden hamileyim 4 haftalik insallah rabbim nasip eder bu sefer 🙏🙏🙏🙏
CerenVarol Allah rahmet eylesin Rabbim tekrar senin kucagnı doldursun bebeğinizi size verdiler mi gömmeniz için acaba?
CerenVarol çok üzüldüm gerçekten şok oldum yaa nasıl olur dedim başlığı okuyunca 😣😣 uZun zaman geçmiş aradan yeniden hamile olmaNız çook güzel inşallah bu Sefer her şey çok güzel olacak 🙏🙏
CerenVarol Başın sağolsun Allah dayanma gücü versin ve tez zmaanda tekrar o mutlu haberi alırsın insallah 😞🙏🏻🙏🏻
CerenVarol cok sevindim rabbim bu sefer saglikla kucağına alabilmeyi nasip etsin insallahhh
CerenVarol allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh
CerenVarol ayyy çok sevindim Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin kardeşim sana
CerenVarol canım Allh sabır versin çok zor kimsehe yasatmasın kontrollerin normallniydi bi sorun yokkenmi durdu kalbi
CerenVarol ayy cok sevindim ya Allah tamamına erdirsin insallah 🙏🏻🙏🏻
CerenVarol çok üzüldüm ağlattın beni 😞 Rabbim en kısa zamanda evlat sahibi yapsın inşallah seni
CerenVarol çok sevindimm 🙏🏻 umarım kucağına almak da nasip olur
CerenVarol başın sağolsun Allah’ım en yakın zamanda yerini doldurur inşalah çok zor bende 3 yık öncede gebeydim 2 aylıkta kalbi durmuştu çok zor olmuştı sizin ise doğdu doğacak cidden allah sabır versin kimseye göstermesin neden oldu acaba doktor söylemedimi ne için diye
CerenVarol yeni gördüm mesajı allah kucağına almayı nasip etsin inşalah bidaha yaşatmasın 🙏
CerenVarol vallahi çok sevindim çünkü yeni yazıyı okudum ağlamak üzereydim aşağıya gelince yüzüm güldü 😘😊😊çook sevindim rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın
CerenVarol basin saolsun canim rabbim yeniden saglikli bir bebek nasip etsin inslh
Gurbettegebe tesekkur ederim allah razi olsin evet kizimizi aldik dedemin ustune gomduk ciceklerle mis gibi bakiyoruz.🙏🙏
seyma281015 cok tesekkur ederim allah razi olsun rabbim yeniden nasip etti insallah sag salim alirim kucagima bu sefer🙏🙏