CerenVarol Allah sabır versin canım çok zor. Rabbim tekrar bu acıları yaşatmasın inşallah.

12 gün sonra

CerenVarol Öncelikle Allah sabır versin. Başınız Sağolsun cnm. Çok üzüldüm gerçekten. Kavuşmanıza çok az vakit kala böyle birşry yaşamanız çok üzücü.Ben de sizinle aynı duyguları yaşıyorum. 29martta da ben 22haftalık bebeğimi kaybettim.hayaller kurarken hayat bize öyle şeyler yaşatıyor ki. Ama herşey Allah'tan inanın. Melek oldu yavrularımız.inşllah biran önce Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.

10 ay sonra
CerenVarol çok üzüldüm gerçekten şok oldum yaa nasıl olur dedim başlığı okuyunca 😣😣 uZun zaman geçmiş aradan yeniden hamile olmaNız çook güzel inşallah bu Sefer her şey çok güzel olacak 🙏🙏
    CerenVarol başın sağolsun Allah’ım en yakın zamanda yerini doldurur inşalah çok zor bende 3 yık öncede gebeydim 2 aylıkta kalbi durmuştu çok zor olmuştı sizin ise doğdu doğacak cidden allah sabır versin kimseye göstermesin neden oldu acaba doktor söylemedimi ne için diye
      CerenVarol vallahi çok sevindim çünkü yeni yazıyı okudum ağlamak üzereydim aşağıya gelince yüzüm güldü 😘😊😊çook sevindim rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın
        seyma281015 cok tesekkur ederim allah razi olsun rabbim yeniden nasip etti insallah sag salim alirim kucagima bu sefer🙏🙏