incim allah razı olsun cok ama cok tesekkur ederım allahım banada nasıp eder insallah yeniden cok ısterım bende istiyorum bıran önce toparlanıp🙏🏼🙏🏼🙏🏼
34 haftalık bebek vefatı
Mry amin canım allah razı olsun cok tesekkur ederım ınsallah nasıp eder 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Basın sağolsun. Allah sabır versin. Ona nüfus cüzdanı çıkartılıp naaşı gömülüyor mu? 27. Haftadayım. Az önce kahvaltı yaptım ama hepsini çıkarttım neden anlamadım mide bulantısı kusmadan falan yoktu oysa. Çok mu yedim acaba?
Ezgi2969 allah yar ve yardımcısı olsun...ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım allah razı olsun allahım nasıp etsın ınsallah herkeze bir tek bana deıl🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Başınız sağolsun gerçekten çok üzücü 😔 Rabbim sabrınızı arttırsın tez zamanda kucağınızı Başka bi melekle doldursun inşallah 🙏
mervebalandi28 canım allah razı olsun allahımın takdırı ılahısı boyleymıs kızımın ömrü bukadarmış ben kendımı parçaladam o rahat uyumaz,çok tesekkur ederım iyi dileklerin için allah razı olsun🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Oglununannesi evet arkadasım oluşmaya baslamıs benide etkılemeye baslamıs doktor öyle bısıler dedı,allah razı olsun cok tesekkur ederım dileklerın için 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
deletedmom04 anne karnında vefat ettıgı için sadece yıkanıyor ve ismini okuyor hoca bıde mezarında dua okunuyor canım allah razı olsun...endişe etme ben 25. Haftama kadar kustum,bebek hareketlerıne dıkkat et canım,ıcın huzursuz oldugu an gıt doktora kalp atısını dınle,tuzlu yeme hamur işi yeme az ye sık ye doymak için yeme
Esra-Zehra aminnn canım allah razı olsun cok tesekkur ederim iyi dileklerin için 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
- Düzenlendi
CerenVarol Başın sağ olsun Allah sabır versin sana ve eşine 😞 Allahım hiçbiririmize böyle acı yaşatmasın inşallah. Çok üzüldüm meleğin için 😞
CerenVarol Rabbim hayirla bir evlat daha nasip etsin prensesin annesine şefaatçi olacak insaallah hidayeti oluşun çok güzel alan Allah veren Allah herseyde vardır bir hayır çok zor ama rabbim sabır versin seni güzel hayırlı ihlaslı bir evlatla taçlandırsın bu durumdan sonra hemen hamile.kalan çok anne tanıyorum 2 ay sonra haberini aldığım arkadaşım var ki zaten ameliyat sonrası 2 ay ilişki yasak ilişki başladığı gibi hayırlı haberini aldık seninde burada hayırlı haberlerini alırız
CerenVarol canımmAllah sabır versin inş.
Benim de yüksek tansiyonum var.6haftalık grbeyim.
İleride sorun olur diye cok korkuyorum bar mı benım gibi tansiyonu olan??
OzlEmrah canım allah razı olsun cok tesekkur ederim aminn allahım gene nasip eder ınsallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
CerenVarol Allah gönlüne göre versin umarım en kısa zamanda yine bebeğin olur? Ben 25. Haftadan sonra nüfus cüzdanı çıkarılıyor diye okudum binerken onun için sordum. Teşekkürler
Tgctgcsygl böyle seyler duydukca cok mutlu oluyorum ve umutlanıyorum allahım banada nasıp eder ınsallah cok sukur saglıklıyız esımde bende allahımın takdırı böyleymıs gene olur gene bana nasıp eder insallah🙏🏼Allah razı olsun çok tesekkur ederım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
CerenVarol cok uzuldum cok... icim yandi ... Allahim sabir versin canim bidaha yasatmasin insaallah en kisa zamanda yine hamile kalir bebisini kucagina alirsin Allah yardimcin olsun...
Gulcee canım benım ılk baslarda yoktu bı anda gelişti,ama doktor kontrolunde olman lazım ılerleyen haftalarda doktorun zaten önlemini aldırır sana,ama evde tansıyonunu sureklı ölç,zaten bılıyorsundur tansıyon yukselınce enseden vuruyor agrı ona gore onlemını alırsın,bol bol dınlen kendını yorma cok yolun basındasın ve sakın stres uzuntu yapma,evladını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
CerenVarol Rabbim bidaha nasip eder inşallah cnm üzülme ölüm sebebi neymiş acaba
2zannesi ya bendede eser miktarda cikto 32 haftadayim acaba bisey olurmu daha tahlileri gormedi dr korktdum simdi yarin ilk is dr gitmek bisey olurmu
CerenVarol amin canım en kısa zamanda inşallah 🙏