CerenVarol hiç bi hikâye hiç bişey beni bukadar ağlatamazdı Allah sabır versin size bi dahada o acıyı yaşatmasın size bu yazdıklarınızı okuduktan sonra inanmayacaksınız ama en kötü en ağrılı doğum bile gözümü korkutmuyo artık tüyüne muhtaç olanı bilirdim şahitte oldum çoğu zaman ama hareketlerini kalp atışını hissedip onu kaybetmek apayrı tarifsiz bi acı olsa gerek özür dilerim üzdüysem sizi ama inanıyorum Rabbim bu sabrınızın mükâfatını verecektir inşallah dualarımız sizinle ve siz bana elimdekinin nekadar kıymetli bişey olduğunu sanırım ders vererek bikere daha hatırlattınız..
34 haftalık bebek vefatı
CerenVarol başinız sagolsun canim Rabbim sizlere sabir versin. ne geliyosa Allahtan o verdi o aldi. Tez zamanda tekrar hamile kalirsin insallah
CerenVarol Allah’ım sana yardımcı olsun İnşallah yakın bir zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin Allah sana 🙏🏻
CerenVarol ay canım benim ya bu konuda ne denir bilmiyorum Allah düsmanıma bile göstermesin basın sagolsun Allah yüzünü güldürsün İnşAllah 😢
- Düzenlendi
CerenVarol canımm başın sağolsun çok geçmiş olsun rabbim bir daha tattırsın anneliği sana en güzel şekilde🙏🏻..inşallah en kısa zamanda birdaha olur bebişin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
CerenVarol suyu bitti tamamen sebebi de bulunamadı. İlk başta çok istedim tekrar olsun diye ama lohusa bunalımıymış. Bir sene sonra hiç istemedim. Zaten iki kızım var hem arayı çok açtım hemde tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korktum. Bu bebeğe kaza ile kaldım. Ömrü varsa doğar herşey Allahtan. Şu an senin psikolojini çok iyi anlıyorum. Hep kendimi teselli ettim. Bu dünya geçiyor asıl dünya da beni bekleyen göremediğim doyamadığım oğlum var 😢😢😢 İnşallah gerçek dünyada beraber oluruz. Biraz zamana bırak. İlerde tekrar olur inşallah. Her şerde bir hayır vardır. Allah’a sığın ve dua et 🙏
CerenVarol önce kalp krizinden babamı kaybettim bir ay sonra bebeğimi kaybettim. Bir anda su azalması oldu ve tamamen bitti. Üzüntüden oldu diyo herkes çok zor günler geçirdim. O zamanlar araştırma yapıyordum bebeği kaybetmemin nedenlerini. Sana tavsiyem bol bol roman oku. Gerçekten çok iyi terapi oluyor. Kitabı yaşıyorsun.
CerenVarol canım Allah rahmet eylesin benimde 6 aylık ken ölü doğum olmuştu zor bir durum 6 ay dinlendikten sonra hamile kalırsın tekrar inşallah ben doğum yaptım sonra oğlumda 1.5 yıl sonra geldi dünyaya
CerenVarol başın sağolsun bu durumda ne denir bilemiyorum çok zor cümle kurmak ama öbür dünyada şefaatçin olucak yavrun melek oldu cennette seni bekliyo. 10 gün öncede kuzenimin eşi 28 haftalıkken doğum yaptı onunda senin gibi ödemleri arttı tansiyonu yükseldi gebelik zehirlenmesi olmuş sanırım doktor demiş ya anne ya bebek seçim yapın tabi üzülerek anneyi seçmişler sezeryanla bebeği almışlar 960 gram doğdu şuan küvezde kalıyo durumu iyiye gidiyomuş ama çok zor bi durum benimde yüksek tansiyon riskim var kontrol altındayım 😔 allahım sana sabır versin en kısa zamanda tekrar müjdeli haber alırsın inşallah 🙏🏻
CerenVarol herkesin hayatı 4*4 lük gibi davranıyorlar sanki bu hayatta hiç acı yokmuşcasına konuşuyorlar. Kimsenin hamileliği canım cicimle el üstünde geçmiyordur. Sen böyle yorumları görmezden gel. Rabbim de sana hayırlısıyla tekrar anne olmayı tattırsın inşallah. Sabrına şükrüne hayran kaldım. Rabbim ecr sabırlar versin. Sen bu sınavı bence isyansız şükürle atlattın.
CerenVarol başın sağolsun inan okurken bende ağladım benim başıma gelmiş gibi üzüldüm Allah yardımcın olsun rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda yeniden anne olmayı nasip etsin inş sana 🙏🏻
CerenVarol Rabbim sabrını artırsın canım basınız sağolsun 🙁
CerenVarol kıyamam ya ben sana allah buyuk ıns en kısa zamanda evladını verır kucagına İnan çok uzuldum
Bannesi canım tesekkur ederım yok kırılmadım tabıkı...evet doktora gıttım 35. Haftaya kadar doktor raporuyla bınılebılıyormus doktorda soyledı turk hava yollarıda soyledı,doktor raporuyla bındım ucaga
EbruHafsa senin sorunun oldugu cok net
AslArazErturul allah razı olsun cok tesekkur ederım canım,senınde basın sağolsun allahım sanada nasıp etsın insallah saglıklı evlat 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Kaansinem gercekten bir gereksiz varsa oda sizsiniz
sss ben olumsuz seylerle burda kımseyi demorilize etmem sen canını sıkma maydanoz da olma
sss boşbogaz sensın canım sana dert olmus benım yorumum nasıl insanlarsınız siz ya