Dikkat etmeme rağmen 29 haftada 10 kilo aldım kızlar benim gibi dikkat edip kilo alan var mı 🙂
Cici anneler Kaç kilo aldınız 😁
bende 15 kg aldım 35 haftadaym şuan
Bende sozde herseyi yemiyorum ama 27. haftadayim 8 kilo almisim 😳pogaca gibi oldum 😂
Ay ı seyleri tüketip kilo alıyoruz 😬
Daha ne kadar kilo alacağımız bilmiyorum kızlar
EliFurkan bende öyle aynaya bakınca tabiri caizse patatesli poğaça gibi görüyorum suratımı karnım aynaya sadece karnımı görmek için bakıyorum 😕
Bende kendimce hiçbirşey yemiyorum ama 28. Haftadayım 11 kilo aldım şekerli ve hamurlu şeyler yememeye çalışıyorum tartıya çıkınca kendime inanamadım 😢
SerenYiitolu sanırım bünyeyle alakalı benle beraber olan bi arkadasım deli gibi yemesine rağmen 30 haftasında 4 kilo aldı sadece kıskanmıyorum desem yalan olur valla 😁
Bende 15+1haftalık hamileyim bu hafta sonu 4 aylık olcaz nasip olursa 3,5 kişo aldım hiç birşekilde dikkat etmeden normal mi fazla mı kızlar kilolu biriyim biraz 81 kilo oldum 77,5 ile kaldım
26 hafta 7 kilo aldım 😳🙈
- Düzenlendi
Sendr biraz hızlı gidiyosun gibi geldi bana 15 haftada 3 kilo almıştım bende 😅 57 ile gebe kaldım şuan 67-68 im
Burak-ve-annesi aynen katılıyorum valla ne yalam söyleyim bende kıskanıyorum benim vcudumda çok fazla gözle görünür bi şişlik olmadı ama tartıya çıktığım an kendime inanamadım😂 içtiğim ilaçlardandır die kendimi avutup duruyorum😂😂
16+6 yim 3 kilo aldim 😁
SerenYiitolu balık yağı kullanıyor musun
Gulsen55 ben kilolarımı 20.haftadan sonra almaya başladım🙈
Burak-ve-annesi evet kullanıyorum maalesef😕
24 haftalığız 1 buçuk kg
MerveTaer bunun sırrı ne acaba benim bebeğim zaten 1.500 gram maşallah😂😂
SerenYiitolu balık yağı yapıyor galiba 😁 ben her gün alıyordum şimdi 2 gün arayla alıyorum 🙈 balık yağı kullanan annelerin çoğunda kontrolsüZ kilo alımını duydum
MerveTaer hiç kıskanmadım 😁😁😁
Burak-ve-annesi peki doktor mu iki günde bir al dedi ya ben bi sonraki kontrolde bırakmayı teklif edecem