Gamzedeniz şekersiz yap sadece su ve kayısı üzüm metblzmayı fena çalıştırıyor ☺
Cici anneler Kaç kilo aldınız 😁
SerenYiitolu hemen yapıyorum inşallah 🙏🏻😄 teşekkür edermmm
Gamzedeniz rica ederim canım benim😘
Burak-ve-annesi İlk hamileliğimde tam 30 kilo aldım ve normal doğum yaptım,o neymiş öyle normal doğum yapamazsın falan 😒
Lidya banada aynı şeyi söyledi doktor doğumun zorlaşır dedi.
- Haftadayım 10 kilo aldım
SerenYiitolu İşlerine geliyo heralde,yok efendim Bebeğin günü geçince sezeryana almalar,neymiş kilolu olursan normal doğum zorlaşır felan.Açıkçası bana biraz tırı vırı geliyor bunlar
Lidya öyle ama farklı bişe diretemiyorsun maalesef normal doğumdan hep kaçıyorlar
SerenYiitolu Sanırım ilk defa anne olacaksınız ☺ İlklerde biraz tecrübesiz ve doktor ne derse “yanlış yapmamak adına” teslim oluyorsunuz.Sonuçta çocuk sizden çıkacak,para da sizden çıkacak.Hastanında fikirlerini almak konusunda ısrarcıyım ben.Hocanın eşşeği değilim heralde sonuçta benimde kararlarım var herşey para olmamalı
Lidya aynen ilk hamileliğim ben hatay iskenderunluyum ama eşimin iş durumdan dolayı erzincana yerleştik burda birçok doktoru denedim şuan doktorumdan memnunum ama olmasam bile bağlı kalmak zorundayım çünkü başka alterntifim yok maalesef
Burak-ve-annesi doktorunuz mu herqun alın dedi. Benim doktorum bitane içtin mi 4 qun içme dedi ama balık yersen haftada iki kere ye hapı hiç kullanma dedi bnde öyle yapiyorum
BusRAmazan banada doktor hergün dedi
BusRAmazan ne kullanıyorsun sen
SerenYiitolu bn balık yaqi kullanmıyorum hiç kullanmadım da doktorum haftada iki kere balık yersen hapına qerek yok dedi bnde hep balık yiyorum hapını icmiyorum
SerenYiitolu doqrudur herkesin farklıysa tbi en iyisini doktorunuz bilir
BusRAmazan bulunduğum yerde çok balıkta olmuyor zaten maalesef
10 haftalığız henüz kilo almadım.
32+ 4 günlüğüz 6 buçuk kilo aldım🤗
Bende ilk başlarda almadım sabit kilodaydım 4. Aydan sonra baya aldım doktora gitmeye çekinir oldum kilo çok alıyosun diye
SerenYiitolu him doqrudur cnm en iyisini doktorun bilir tbi