1PrensAnnesi çok doğru söylüyorsun canım evde koşu bandım var kontrole gittiğimde doktoruma sorucam kullanabilirmiyim diye düşük tempo ile ben bir düşük yaptım 6 haftalık bunda biraz daha tereddüt ediyoruz eşimle bu yüzden hamile rejimi koşu bandına kısa süreliğine veda ettim ☺
Cici anneler Kaç kilo aldınız 😁
Burak-ve-annesi 17 haftalığım kusmadım ve henüz kilo almadım çünkü ilk gebeliğimde ilk altı ay kustum son iki ay 26 kilo aldım homini gırtlak yiyince 🤪 bu da bana ders oldu spor yapamıyorum çünkü beş dk yürüyüş ya da bisiklet çalışsam hemen kasıklarım ağrıyor 😟🤰🙏
1PrensAnnesi her ay 1 kg imkansız gibi bişe oluyor ilk aylar evet bazen kilo bile veriyoruz ama 20. Haftadan sonra ayda 3 kilo alan bile oluyor ben 28.haftamdayım ve dikkat ettiğim halde 11 kilo aldım
SerenYiitolu kiloyla balık yağının ilgisi yok velevki var yine de devam edin bebeğin sağlığı daha önemli doktor uygun gördüyse bıraknayın
SerenYiitolu yok cnm ya çokta zor değil inan dikkat edilirse yapılır hamileyim ben yiyeyim ne olacak denemesin yeter valla 🙂
Busraaras en iyisi cnm benm aman dikkat et kiloya takıpta bebişide kendnide üzme zaten doktor en iyisini bilir💙
1PrensAnnesi ben normal yaşantımda nasıl yemek yiyorsam aynı şekilde yiyorum çok sık kilo alan biri değildim hamileliğimin yarısını iştahsızlıkla geçirdim zaten ama yinede çok hızlı kilo aldım
1PrensAnnesi birazda bünye meselesi belki de
SerenYiitolu haklısın bünye meselesi ve genetik faktörler çok etkili normalde de zayıf bi bayansan yine çok alırsın ben normalde balık etliydim 4 kilo aldım sadece ama dediğim gibi genetik faktörde çok halam annem teyzem hep zayıf hamilelik yaşayan tipler
Burak-ve-annesi hic sanmiyorum😁
Burak-ve-annesi ben 15 kiloyu gozden cikardim 😅😅 zaten 7 kilo kaldi tamamlamaya 😂
17 haftalık oldum ve 2 kilo almisim
hjertemami sabah çavdar ekmeği yiyorum en fazla 2 dilim. Kızartma zaten asla yemiyorum. Süt ceviz yoğurt tüketmezdim şimdi bebiş için herşeyi yiyorum bence o yüzden oluyor. Ama dediğin gibi 6 dan sonra yememeye çalşcam. Akşam olumca içimden ni canavar çıkıyor 😩
Gamzedeniz peki ya gece acıkmaları🙂)
SerenYiitolu ona diyecek bişe bulamıyırum zaten 😂🙈 resmen inatlaşıyoruz spamla ama o kazanıyor sonra gelsn kilolar. Bu ara deli gibi tatlı aşeriyorum tadımlık yiyebiliyorum ancak 🙁
Gamzedeniz kayısı yada üzüm hoşafı yap hem yararlı hemde tatlı ihtiyacını karşılamış olursun ben öyle yapıyorum🙂
SerenYiitolu çok kustum bide 74 ten 68 düştüm şuan 71 buçuk kaç haftalık gebesin ki 1500 gr
SerenYiitolu kilo yapmaz mı ki kuzum hoşaf??
Melmel bende 18+5 im 2 kilo aldım 🤔