Burak-ve-annesi 29+5deyim 4kiloyla yola devam
Cici anneler Kaç kilo aldınız 😁
39+0 dayız. 61 ile hamile kalmıştım. 8,5 kilo aldım. Geçenki kontrolde kızım 3300 gramdı
Busraaras ilk 3 ay 1-2 sonraki 3 ay ayda 1 sonraki 3 ay ayda 2 kilo en ideali bu şekilde minimum 10 kilo almak normal siz ayda bi kilo alıosnz 9 kiloyla bitirirseniz bişey olmaz ama 5aydan itibaren aşırı almaya başlanıyo dikkat etme dönemi geliyo bana göre🙂
19.haftadayim henüz 1kg aldım düzenli yemek ve spor kızlar sonrasını düşünün🙂)
56.5 la hamile kaldım 8.5 kilo falan aldım ikinci hamileliğim ilkinde 10 kiloyla bitirmiştim 30.haftadayım 11 12 kiloya kadar yolu var son ay zaten kilo almamıştım ilkinde bundada öyle olur umarım
Tbberk evet 🙁 nası aldığımı bilmiyorum inan bna tek sıkıntım bu. Ama görünüşte göbek dışında bişe yok gbi görünüyo nası oldu anlamadım
33+1 oldum 8 kilo aldım
Burak-ve-annesi işte bnde bunun aynısını yaşadım herkes şuan aldığım kiloyla doğuma giriyormuşta bi ton şey saydı durdu. İlk defa hastaneye gitmk gelmiyor içimden 😩
1PrensAnnesi çok doğru söylüyorsun canım evde koşu bandım var kontrole gittiğimde doktoruma sorucam kullanabilirmiyim diye düşük tempo ile ben bir düşük yaptım 6 haftalık bunda biraz daha tereddüt ediyoruz eşimle bu yüzden hamile rejimi koşu bandına kısa süreliğine veda ettim ☺
Burak-ve-annesi 17 haftalığım kusmadım ve henüz kilo almadım çünkü ilk gebeliğimde ilk altı ay kustum son iki ay 26 kilo aldım homini gırtlak yiyince 🤪 bu da bana ders oldu spor yapamıyorum çünkü beş dk yürüyüş ya da bisiklet çalışsam hemen kasıklarım ağrıyor 😟🤰🙏
1PrensAnnesi her ay 1 kg imkansız gibi bişe oluyor ilk aylar evet bazen kilo bile veriyoruz ama 20. Haftadan sonra ayda 3 kilo alan bile oluyor ben 28.haftamdayım ve dikkat ettiğim halde 11 kilo aldım
SerenYiitolu kiloyla balık yağının ilgisi yok velevki var yine de devam edin bebeğin sağlığı daha önemli doktor uygun gördüyse bıraknayın
SerenYiitolu yok cnm ya çokta zor değil inan dikkat edilirse yapılır hamileyim ben yiyeyim ne olacak denemesin yeter valla 🙂
Busraaras en iyisi cnm benm aman dikkat et kiloya takıpta bebişide kendnide üzme zaten doktor en iyisini bilir💙
1PrensAnnesi ben normal yaşantımda nasıl yemek yiyorsam aynı şekilde yiyorum çok sık kilo alan biri değildim hamileliğimin yarısını iştahsızlıkla geçirdim zaten ama yinede çok hızlı kilo aldım
1PrensAnnesi birazda bünye meselesi belki de
SerenYiitolu haklısın bünye meselesi ve genetik faktörler çok etkili normalde de zayıf bi bayansan yine çok alırsın ben normalde balık etliydim 4 kilo aldım sadece ama dediğim gibi genetik faktörde çok halam annem teyzem hep zayıf hamilelik yaşayan tipler
Burak-ve-annesi hic sanmiyorum😁
Burak-ve-annesi ben 15 kiloyu gozden cikardim 😅😅 zaten 7 kilo kaldi tamamlamaya 😂