• Cici anneler Kaç kilo aldınız 😁

1PrensAnnesi ben normal yaşantımda nasıl yemek yiyorsam aynı şekilde yiyorum çok sık kilo alan biri değildim hamileliğimin yarısını iştahsızlıkla geçirdim zaten ama yinede çok hızlı kilo aldım

SerenYiitolu haklısın bünye meselesi ve genetik faktörler çok etkili normalde de zayıf bi bayansan yine çok alırsın ben normalde balık etliydim 4 kilo aldım sadece ama dediğim gibi genetik faktörde çok halam annem teyzem hep zayıf hamilelik yaşayan tipler

hjertemami sabah çavdar ekmeği yiyorum en fazla 2 dilim. Kızartma zaten asla yemiyorum. Süt ceviz yoğurt tüketmezdim şimdi bebiş için herşeyi yiyorum bence o yüzden oluyor. Ama dediğin gibi 6 dan sonra yememeye çalşcam. Akşam olumca içimden ni canavar çıkıyor 😩

SerenYiitolu ona diyecek bişe bulamıyırum zaten 😂🙈 resmen inatlaşıyoruz spamla ama o kazanıyor sonra gelsn kilolar. Bu ara deli gibi tatlı aşeriyorum tadımlık yiyebiliyorum ancak 🙁

SerenYiitolu çok kustum bide 74 ten 68 düştüm şuan 71 buçuk kaç haftalık gebesin ki 1500 gr