• Cici anneler Kaç kilo aldınız 😁

33+4 um 14 kilo aldım daha ne kadar alırım kiiiii 🤔😞

Cansel gayet iyi bence canim 30 haftada 1400 1500 oluyo fazla bile seninki maşallah suan bi kilo falan deyince az gibi geliyo insana ama 30 haftadan sonra hızlı büyümeye başlıyo bebekler 😊

Cansel valla benden balık yağı ne vitamin kullaniyorum doktor haftasından önde diyo pek sanmıyorum haplarlar alakası olduğunu bebek kilosunun

39+0 dayız. 61 ile hamile kalmıştım. 8,5 kilo aldım. Geçenki kontrolde kızım 3300 gramdı

Busraaras ilk 3 ay 1-2 sonraki 3 ay ayda 1 sonraki 3 ay ayda 2 kilo en ideali bu şekilde minimum 10 kilo almak normal siz ayda bi kilo alıosnz 9 kiloyla bitirirseniz bişey olmaz ama 5aydan itibaren aşırı almaya başlanıyo dikkat etme dönemi geliyo bana göre🙂

19.haftadayim henüz 1kg aldım düzenli yemek ve spor kızlar sonrasını düşünün🙂)

56.5 la hamile kaldım 8.5 kilo falan aldım ikinci hamileliğim ilkinde 10 kiloyla bitirmiştim 30.haftadayım 11 12 kiloya kadar yolu var son ay zaten kilo almamıştım ilkinde bundada öyle olur umarım

Tbberk evet 🙁 nası aldığımı bilmiyorum inan bna tek sıkıntım bu. Ama görünüşte göbek dışında bişe yok gbi görünüyo nası oldu anlamadım

Burak-ve-annesi işte bnde bunun aynısını yaşadım herkes şuan aldığım kiloyla doğuma giriyormuşta bi ton şey saydı durdu. İlk defa hastaneye gitmk gelmiyor içimden 😩

1PrensAnnesi çok doğru söylüyorsun canım evde koşu bandım var kontrole gittiğimde doktoruma sorucam kullanabilirmiyim diye düşük tempo ile ben bir düşük yaptım 6 haftalık bunda biraz daha tereddüt ediyoruz eşimle bu yüzden hamile rejimi koşu bandına kısa süreliğine veda ettim ☺

Burak-ve-annesi 17 haftalığım kusmadım ve henüz kilo almadım çünkü ilk gebeliğimde ilk altı ay kustum son iki ay 26 kilo aldım homini gırtlak yiyince 🤪 bu da bana ders oldu spor yapamıyorum çünkü beş dk yürüyüş ya da bisiklet çalışsam hemen kasıklarım ağrıyor 😟🤰🙏

SerenYiitolu kiloyla balık yağının ilgisi yok velevki var yine de devam edin bebeğin sağlığı daha önemli doktor uygun gördüyse bıraknayın

Busraaras en iyisi cnm benm aman dikkat et kiloya takıpta bebişide kendnide üzme zaten doktor en iyisini bilir💙