• Cici anneler Kaç kilo aldınız 😁

Burak-ve-annesi doktorunuz mu herqun alın dedi. Benim doktorum bitane içtin mi 4 qun içme dedi ama balık yersen haftada iki kere ye hapı hiç kullanma dedi bnde öyle yapiyorum

SerenYiitolu bn balık yaqi kullanmıyorum hiç kullanmadım da doktorum haftada iki kere balık yersen hapına qerek yok dedi bnde hep balık yiyorum hapını icmiyorum

10 haftalığız henüz kilo almadım.

Bende ilk başlarda almadım sabit kilodaydım 4. Aydan sonra baya aldım doktora gitmeye çekinir oldum kilo çok alıyosun diye

Lidya Canım bende 30 kilo aldım ama erken Doğum oldu 36 haftada 😔 Kilo erken Doğuma neden oluyor. Bu yüzden hamilelikte aşırıya kaçmak iyi değil

SerenYiitolu 1,5 sene de sporla birlikte zar zor verebildim. Tabi Doğumdan sonra da çok çektim. Yaz ayına denk gelince doğumum, Doğumdan sonra kilo çok problem oldu. Pantolon giymeme rağmen bacaklarım resmen pişik oldu ve ilk doğumum olduğundan çatlaklarla tanıştım. Buda bir nevi toparlanmamı zorlaştırdı. Belki bu kadar kilo almadaydım vücudum bu kadar çatlamazdı. Hamileyim diye bu kadar kendinizi bırakmayın. Tamam belki normal doğumunuzu da yaparsınız ama o kilolar size kalıyor. Sonra bebekle mi uğraşıyım kiloyla mı uğraşayım der kalırsınız depresyonla. Ben başıma gelenleri anlatıyorum 🙄Çok zorluk yaşadım. Hamileliğim çok rahattı. Yedim yani yalan YoK.vakit varken dikkat edin kilolarınıza 👌

MerveAksu evet😃😃 normalde almam şimdi de az aldım oda bebek sıvısı rahim falan oralarda galiba😃