Serpil07 bilmiyorum doktorum her ihtimali söylüyor baştan beri gerçekten artık sinirlerim bozulmaya başladı başka doktora gitmek istiyorum
Meryme benim de öyle bugün muayenem vardı 10 günde 150 gram almış 😏
Meryme merhaba benim bebeğim de karın çevresi geriliği vardı 2.5 hafta. o şekilde doğum yaptım çok şükür bir sıkıntı olmadı
Zzynpp gittim cok doktora gittim hepsi ayni seyi soyledi kahramanmaraşta yaşiyorum cnm sn
    Dilann12 direnç artışı me oluyor çeltiklenme ile ayni mi bebek nasıl Rabbim şifa versin inşallah
      Kifayet öncelikle iyi geceler canım bolbol hurma ye günde en az 6 tane şuan satılan turuncu elma gibi olanı kastetmiyorum bizde ona cennet meyvesi derler ama bazıları hurma diyor ramazanlarda oruç açarken yediğimizden onların iri taneli olanlarından yemelisin hem bebeğe kilo yapıyor hem sütünü arttırır ve doğumu kolaylaştırma etkisi var istersen araştır yinede
      Zzynpp inşallah çok dua et olur mu çok ihtiyacım var çok üzüldüm bugün
        Dilann12 Dualarım seninle Allah’ın izniyle inşallah Birşey olmayacak bebekte ben gibi sıkıntı var peki yatış yapıldı üzülme üzme kendine günlerdir bende araştırmaktan maf oldum kime doktor tek taraflı sıkıntı olmaz diyor ben anlamadım
          Meryme sonuna kadar aynı şeyi yaşadım canım, ama çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı :)
            Dilann12 bebek durumu nedir bu çeltiklenme olayına doktorun her seferinde bakıyor demek ki ama bana 20 haftada gittiğim doktor baktı perinatoloji daha sonra kendi doktorum bakmadı bende şimdi tedirğin oldum Birşey var mi diye
              Brkt21 merhaba sizde de çeltiklenme gibi bir durum var miydi