Meryme benimkide biraz geriden geliyor çok üzülüyorum ben kilo alıyormuşum bebek almıyormuş malesef
    Bebeğe kilo aldırmak için kefir iç, ben meyvelisini alıyorum sade içemediğim için, hafta da bir kesinlikle nohut ya da ıspanak yemeği ye, bir de kuruyemiş çok tüket canım, ben bir de kilo alması için karadut özü ve yoğurt karıştırıp meyveli yoğurt gibi yiyorum bunlar çok iyi geliyor dene ve sürekli yap 😊
      Meryme Canım benimde 3 hafta gerilik var. 37+5 ken 2200 gibi bişeydi. Erken doğmadığı sürece sağlık açısından hiç bi sorunun olmaz Allah’ın izniyle. Ben şuan 38 im. 3 günde bi sıkı takip yapıyorlar sadece. Kendini strese sokup bebeği daha çok etkileme gönlünü ferah tut. Kuru kayısı ye bilmiyorum ondan mı ama kuru kayısı yediğim hafta 200 gram falan almıştı. Yemediğim hafta gittim hiç almamış.
      Kızlar damarınızda direnç problemi mi var peki benim mesela var ondan 2 hafta geride bebeğim

28 de başladı ayan 29+2 yim
      Sizin ne zamandan beri var gebelik
        Dilann12 Doktorun bu konuda Birşey diyor mu ? Bende var çeltiklenme sol rahimde 28+5 haftalığız şuan bir sıkıntı olmadı haftasına göre uyumlu ama 32 haftadan sonra bazen gerileme oluyormuş çok korkuyorum 😔
          Zzynpp bende başladı gerileme takip edilmez 2 haftada bir gel dedi 28. De 1200 gramdı 😰
            Bizimde Bacak Boyu geri diyorlar Allah’a sığındık yapacak bişey yok 😔
              Zzynpp benim karın çevresi geriydi kuzum herseye tam o geri olduğu icin beslenmesi azdı belki senin normaldir
                Dilann12 peki bu durumda napan gerek çeltiklenmeden dolayı gerilik mi dedi doktor
                  Süt kefir ceviz soda omega3 hem balık havuç çok yiyorum
                  33 W 2220dü 19 muaaa var bakalım ne almış sanmıyorum ama İşte
                    Meryme üzülme canım benim toparlıyor o toparlamasa bile hiçbişey olma allahın izniyle benim arkadaşımında öyleydi şimdi maşallah turp gibi hiç sıkma canını güzelcene beslen bebiş toparlar bende 1 hafta gerideydi valla anlamadım toprladı
                    Benim de 34 te kontrolumde 2175 gr dedi geriden geliyr karnimda sanki hic buyume hisstmiyrm ama ins gekisir benm suyum az ona bagli olabilirmis