Bu tarz bı sey yasayıp saglıklı doğuran varmı kızlar 35 haftalıkken 2066 gr dı:(
Bebeğim kilo almıyor..3hafta gerilik var:((
Bebeğe kilo aldırmak için kefir iç, ben meyvelisini alıyorum sade içemediğim için, hafta da bir kesinlikle nohut ya da ıspanak yemeği ye, bir de kuruyemiş çok tüket canım, ben bir de kilo alması için karadut özü ve yoğurt karıştırıp meyveli yoğurt gibi yiyorum bunlar çok iyi geliyor dene ve sürekli yap 😊
Meryme Canım benimde 3 hafta gerilik var. 37+5 ken 2200 gibi bişeydi. Erken doğmadığı sürece sağlık açısından hiç bi sorunun olmaz Allah’ın izniyle. Ben şuan 38 im. 3 günde bi sıkı takip yapıyorlar sadece. Kendini strese sokup bebeği daha çok etkileme gönlünü ferah tut. Kuru kayısı ye bilmiyorum ondan mı ama kuru kayısı yediğim hafta 200 gram falan almıştı. Yemediğim hafta gittim hiç almamış.
Kızlar damarınızda direnç problemi mi var peki benim mesela var ondan 2 hafta geride bebeğim
28 de başladı ayan 29+2 yim
Sizin ne zamandan beri var gebelik
28 de başladı ayan 29+2 yim
Sizin ne zamandan beri var gebelik
Dilann12 o ne demek
Bizimde Bacak Boyu geri diyorlar Allah’a sığındık yapacak bişey yok 😔
- Düzenlendi
Süt kefir ceviz soda omega3 hem balık havuç çok yiyorum
33 W 2220dü 19 muaaa var bakalım ne almış sanmıyorum ama İşte
33 W 2220dü 19 muaaa var bakalım ne almış sanmıyorum ama İşte
Kızlar benimde 3 hafta geride. Doktor 37 de sezaryanla alcak. Şuan 36+4 teyiz. Acaba acelemi ediyoruz doğum için
Benim de 34 te kontrolumde 2175 gr dedi geriden geliyr karnimda sanki hic buyume hisstmiyrm ama ins gekisir benm suyum az ona bagli olabilirmis
Zzynpp Anlamadım Cnmmm