Meryme anomali bi durum olmadığı süre bi sakıncası olacağını sanmıyorum çünkü her bebeğin genetiği farklı kimisi iri kimisi minik bebek👧🏻👶🏻 oluyor önemli olan sağlıklı olması canım doktorun ne diyor bu duruma peki?
Bebeğim kilo almıyor..3hafta gerilik var:((
Aleyy00 benim iştahım çok kapalı bunları asla yiyemiyorum benim bebeğim de 2 gün geri :(
- Düzenlendi
Zzynpp benim bebegimdede 3 hafta gelisim geriligi var benimkide 3 aylikken başladi her gittigimizde gelin alalim kalbi durur dediler biz yok dedik suan 7 aylik oldu hala ayniyiz boyle olunca cok ilgilenmiyo bu doktorlar sanki o can degil benim bebegimede cok umutlu bakmiyolar dogunca ölür diyolar herne olursa olsun ben vermedim onun canini rabbim verdi rabbim alir cinsiyetini bile goremiyorlar 7 aylik ama bilmiyoruz allahim butun yavrularimiza şifa versin isallah sag salim kucagimiza aliriz isllahh 🙏🙏
Nazlizengin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum inşallah başka doktora filan gittin mi nerde yaşıyorsun
Zzynpp gittim cok doktora gittim hepsi ayni seyi soyledi kahramanmaraşta yaşiyorum cnm sn
Nazlizengin hepsi mi aynı şeyi diyor canım İstanbul’dayım burdaysen bir doktor var ona git dicektim
Kifayet öncelikle iyi geceler canım bolbol hurma ye günde en az 6 tane şuan satılan turuncu elma gibi olanı kastetmiyorum bizde ona cennet meyvesi derler ama bazıları hurma diyor ramazanlarda oruç açarken yediğimizden onların iri taneli olanlarından yemelisin hem bebeğe kilo yapıyor hem sütünü arttırır ve doğumu kolaylaştırma etkisi var istersen araştır yinede