Hb1903 Zzynpp burda olsaydin keske birlikte giderdik doktoruma izmirdeyim bende bizim cinsiyetimiz kiz
ozgeustun Fatmanzmgl canım son haftalarda baştaki gerilik özellikle 1 hafta önemli değil dedi dr. Baş kemikleşmediği için üst üste biniyor kemikler aynı doğumdaki gibi dedi. Baş çevresi değişir dedi yani
Meryme ylzzz bana da bişey bulamayınca yapısal diyip geçiyolar.ben yapısal olmadgna eminim ama analar hissedermiş :)) bence bi problem var ve çözemiyolar.koskoca profesor sadece plasentan değişik bi şekli var demekle yetindi.. allah razı olsun ya
Meryme Esradilsah az önce ni arkadasta yazmış 9 aylık bebegımın kalbı durdu gelişmeyip alınmadığı için demiş, çok takılmayın erken dogmasına benim bgum kontrolum var %7 sınırın altına düşerse alcaz dedi hiç umrumda değil içerde kalbinin durma ihyimali normal gelişen bebelerden 5 kat daha fazlaymiş cunku.hatta içim hiç rahat değil beslenemiyo keşke bu gittiğimzde alcaz dese diye dua ediyorum suan
Esradilsah Meryme Allah sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sizin kaç haftalık bebeğiniz
Meryme ylzzz daha dogmadan yıpranmaya başladık , cok zorlu gectı benm bu hamılelık süreci düştümü bişey oldumu büyüdümü küçüldü mü şimdi erken doğacakmı küvezmi mama mı derken anne olmadan yıprandgımı farkettim,cok agrılı gectı 9 ay sonu iyi olut inşallah
Meryme Esradilsah 36 olduk.bı sıkıntı olmazsa 38 in basında alcaz dedı dr.daha fazla tutmayacak sanırm
Zzynpp Hb1903 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum dua et sende benim için korkuyorum ya ne güzel olurdu 😔 valla haftaya başka doktora gidicem aklım bulandı
Hb1903 Zzynpp dualarim seninle canim yarin ben tekrar gidicem perinaloga bakalim nediycek sanada yazarim mutlaka icini sende ferah tut bebeginde hisseder rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin senin cinsiyeti ney
Zzynpp Hb1903 amin canım benim Allah’ın izniyle 🙏🏼 Herşey yolunda olur inşallah erkek kısmetse canım haber ver yaz mutlaka Salı da ben gidicem
Zzynpp Mrymkksl Çok üzüldüm 😔 Allah’ın izniyle herşey iyi olur canım benim sen sol rahim de çeltiklenme var bebeğe giden kanda aspirin kullanıyorum 32 haftadan sonra gelişim geriliği su azlığı gebelik sonlanma gibi durumlar olabilir dedi bunu çok kafama taktıö bende kaç gündür
Gzmozcetin Meryme anomali bi durum olmadığı süre bi sakıncası olacağını sanmıyorum çünkü her bebeğin genetiği farklı kimisi iri kimisi minik bebek👧🏻👶🏻 oluyor önemli olan sağlıklı olması canım doktorun ne diyor bu duruma peki?
Nazlizengin Zzynpp benim bebegimdede 3 hafta gelisim geriligi var benimkide 3 aylikken başladi her gittigimizde gelin alalim kalbi durur dediler biz yok dedik suan 7 aylik oldu hala ayniyiz boyle olunca cok ilgilenmiyo bu doktorlar sanki o can degil benim bebegimede cok umutlu bakmiyolar dogunca ölür diyolar herne olursa olsun ben vermedim onun canini rabbim verdi rabbim alir cinsiyetini bile goremiyorlar 7 aylik ama bilmiyoruz allahim butun yavrularimiza şifa versin isallah sag salim kucagimiza aliriz isllahh 🙏🙏
Zzynpp Nazlizengin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum inşallah başka doktora filan gittin mi nerde yaşıyorsun
Lalemm86 Nazlizengin sağlıklıysa neden doğunca ölür diyolar anlamadım sadece gelişmeden kaynaklıysa neden ciğer geliştirici vurup bebeği almıyorlar bi kaç doktora görünün çok saçma yani üç hafta geriden geliyo doğunca neden çlür diyolar sonradan siz üzülüp si kahrolacaksınız yapılıcak bişiler varsa erkenden halledin
Zzynpp Serpil07 bilmiyorum doktorum her ihtimali söylüyor baştan beri gerçekten artık sinirlerim bozulmaya başladı başka doktora gitmek istiyorum
Nazlizengin Zzynpp gittim cok doktora gittim hepsi ayni seyi soyledi kahramanmaraşta yaşiyorum cnm sn