ozgeustun inşaallah cnm mesjin beni cok rahtltti cok teşekkür ederim Allah razı olsun
Zzynpp burda olsaydin keske birlikte giderdik doktoruma izmirdeyim bende bizim cinsiyetimiz kiz
    Hb1903 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum dua et sende benim için korkuyorum ya ne güzel olurdu 😔 valla haftaya başka doktora gidicem aklım bulandı
      Zzynpp dualarim seninle canim yarin ben tekrar gidicem perinaloga bakalim nediycek sanada yazarim mutlaka icini sende ferah tut bebeginde hisseder rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin senin cinsiyeti ney
        Hb1903 amin canım benim Allah’ın izniyle 🙏🏼 Herşey yolunda olur inşallah erkek kısmetse canım haber ver yaz mutlaka Salı da ben gidicem
          Mrymkksl Çok üzüldüm 😔 Allah’ın izniyle herşey iyi olur canım benim sen sol rahim de çeltiklenme var bebeğe giden kanda aspirin kullanıyorum 32 haftadan sonra gelişim geriliği su azlığı gebelik sonlanma gibi durumlar olabilir dedi bunu çok kafama taktıö bende kaç gündür
            Meryme anomali bi durum olmadığı süre bi sakıncası olacağını sanmıyorum çünkü her bebeğin genetiği farklı kimisi iri kimisi minik bebek👧🏻👶🏻 oluyor önemli olan sağlıklı olması canım doktorun ne diyor bu duruma peki?
            Aleyy00 benim iştahım çok kapalı bunları asla yiyemiyorum benim bebeğim de 2 gün geri :(
            Zzynpp benim bebegimdede 3 hafta gelisim geriligi var benimkide 3 aylikken başladi her gittigimizde gelin alalim kalbi durur dediler biz yok dedik suan 7 aylik oldu hala ayniyiz boyle olunca cok ilgilenmiyo bu doktorlar sanki o can degil benim bebegimede cok umutlu bakmiyolar dogunca ölür diyolar herne olursa olsun ben vermedim onun canini rabbim verdi rabbim alir cinsiyetini bile goremiyorlar 7 aylik ama bilmiyoruz allahim butun yavrularimiza şifa versin isallah sag salim kucagimiza aliriz isllahh 🙏🙏
              Zzynpp insallah kuzum sende haber ver mutlaka insallah iyi haberler aliriz
                Serpil07 bilmiyorum doktorum her ihtimali söylüyor baştan beri gerçekten artık sinirlerim bozulmaya başladı başka doktora gitmek istiyorum
                Meryme benim de öyle bugün muayenem vardı 10 günde 150 gram almış 😏
                Meryme merhaba benim bebeğim de karın çevresi geriliği vardı 2.5 hafta. o şekilde doğum yaptım çok şükür bir sıkıntı olmadı
                Zzynpp gittim cok doktora gittim hepsi ayni seyi soyledi kahramanmaraşta yaşiyorum cnm sn