Meryme bunu da bilmiyordum 🥺 İnşaAllah sizin için hayırlısı ve en iyisi olur.
YDE ya gerçekten mi ben şuan nasıl mutlu oldum kaç gündür o kadar çok üzülüyorum ki bana bir sürü ihtimal saydı daha sonra içerde tutabildiğiniz kadar tutucaz yok sıkıntı olursa dışarıda yaşamını devam ettircez küvet de erken doğum filan kaç gündür maf oldum
    Hb1903 Coraspirin kullanıyorum canım 13 haftamdan beri 35 haftaya kadar da devam edicemi söyledi doktor ama bazı ihtimaller saydı ve çok korkuttu beni kaç gündür çok üzgünüm
      Zzynpp ne ihtimal saydı?Bende 13 haftanın içindeyim bugün perinatolojideydim ağlamaktan bir hal oldum bebeğin organlarının gelişmediğini ve kalbinin de ilerleyen zamanda duracağını söyledi.Fetal bozukluk olabilirmiş.
        Bnmde bas çevresinde gerilik var 1hfta.gecen haftyla ayni 1hftada hc gelsmemis cok korkuyrum 😔 smdiye kadr boyle bisey olmamsti 35+0 iz bas cvresi 34+0 görünüyor
          Meryme evet benimde gelişmiyordu gelişimi geri kalmıştı doktor almadı 37 de kalbi durdu kaybettim
          Kızlar anne karnında beslenemeyen bebekler özellikle zaten 30 lu haftalardan sonra bebek anne karnında duracağına küvezde dursun daha iyi anne karnında gelişmeyen bebekler ani kalp durması oluyor ben birebir yaşadım benim gibi olmayın tek doktorla kalmayın 9 aylık kızımı kaybettim gelişim geriliğinden çok önemli yok genetik yok beslenme her bebekte bir değil bu
          Zzynpp bende tek taraflı var yarın perinatologa gidicem bende.

29 haftalığım 2 hafta karnı geriden geliyor
            Zzynpp ya tek taraflı çentikte neden bu kadar sorun yaptı doktorunuz. Vallahi ben doktoruma çok güveniyorum profesör alanında zaten. Şimdiye kadar ne dediyse o oldu. 31.haftadayım gayet normal herşeyimiz. Coraspirin kullanabilirsin tabi ama kullanmasan da sorun yok bir çok kadında bu oluyor dedi. İki taraflı olsa sorun olurdu ama dedi. Yani hiç korkmayın ne saçma korkutuyorlar insanı 🤭
              Karakuzuu karın çevresi gelişmiyor. İçerde beslenmiyor bebek diye almak istiyor. Bugun yine gittim hiç kilo almamıs 😢
                YDE ben kaç doktora gittim benimde tek taraf. Herkes bisey olmaz tek.taraf dedi. Bebeğim 28 haftalik 1216 az mi ya ozaman
                • YDE bunu yanıtladı.
                  Serpil07 bana sol damar da var ama çok şiddetli değil. Rapora bile yazılmaz dedi
                  Serpil07 ıp vs gibi şeyler yazıyor tam bilmiyorum derecesini yarın devlete gidicem de işte perimatologa