Meryme bunu da bilmiyordum 🥺 İnşaAllah sizin için hayırlısı ve en iyisi olur.
Bebeğim kilo almıyor..3hafta gerilik var:((
Bnmde bas çevresinde gerilik var 1hfta.gecen haftyla ayni 1hftada hc gelsmemis cok korkuyrum 😔 smdiye kadr boyle bisey olmamsti 35+0 iz bas cvresi 34+0 görünüyor
Fatmanzmgl 1hafta cok normal arkadaslar biz 3 haftayız biz napalım :)
Kızlar anne karnında beslenemeyen bebekler özellikle zaten 30 lu haftalardan sonra bebek anne karnında duracağına küvezde dursun daha iyi anne karnında gelişmeyen bebekler ani kalp durması oluyor ben birebir yaşadım benim gibi olmayın tek doktorla kalmayın 9 aylık kızımı kaybettim gelişim geriliğinden çok önemli yok genetik yok beslenme her bebekte bir değil bu
Meryme ama sadce basta olmasi norml mi😔
Zzynpp ya tek taraflı çentikte neden bu kadar sorun yaptı doktorunuz. Vallahi ben doktoruma çok güveniyorum profesör alanında zaten. Şimdiye kadar ne dediyse o oldu. 31.haftadayım gayet normal herşeyimiz. Coraspirin kullanabilirsin tabi ama kullanmasan da sorun yok bir çok kadında bu oluyor dedi. İki taraflı olsa sorun olurdu ama dedi. Yani hiç korkmayın ne saçma korkutuyorlar insanı 🤭
Karakuzuu karın çevresi gelişmiyor. İçerde beslenmiyor bebek diye almak istiyor. Bugun yine gittim hiç kilo almamıs 😢