Zzynpp benim bebegimdede 3 hafta gelisim geriligi var benimkide 3 aylikken başladi her gittigimizde gelin alalim kalbi durur dediler biz yok dedik suan 7 aylik oldu hala ayniyiz boyle olunca cok ilgilenmiyo bu doktorlar sanki o can degil benim bebegimede cok umutlu bakmiyolar dogunca ölür diyolar herne olursa olsun ben vermedim onun canini rabbim verdi rabbim alir cinsiyetini bile goremiyorlar 7 aylik ama bilmiyoruz allahim butun yavrularimiza şifa versin isallah sag salim kucagimiza aliriz isllahh 🙏🙏
    Zzynpp insallah kuzum sende haber ver mutlaka insallah iyi haberler aliriz
      Serpil07 bilmiyorum doktorum her ihtimali söylüyor baştan beri gerçekten artık sinirlerim bozulmaya başladı başka doktora gitmek istiyorum
      Meryme benim de öyle bugün muayenem vardı 10 günde 150 gram almış 😏
      Meryme merhaba benim bebeğim de karın çevresi geriliği vardı 2.5 hafta. o şekilde doğum yaptım çok şükür bir sıkıntı olmadı
      Zzynpp gittim cok doktora gittim hepsi ayni seyi soyledi kahramanmaraşta yaşiyorum cnm sn
        Dilann12 direnç artışı me oluyor çeltiklenme ile ayni mi bebek nasıl Rabbim şifa versin inşallah
          Kifayet öncelikle iyi geceler canım bolbol hurma ye günde en az 6 tane şuan satılan turuncu elma gibi olanı kastetmiyorum bizde ona cennet meyvesi derler ama bazıları hurma diyor ramazanlarda oruç açarken yediğimizden onların iri taneli olanlarından yemelisin hem bebeğe kilo yapıyor hem sütünü arttırır ve doğumu kolaylaştırma etkisi var istersen araştır yinede
          Zzynpp inşallah çok dua et olur mu çok ihtiyacım var çok üzüldüm bugün