Dilann12 Dualarım seninle Allah’ın izniyle inşallah Birşey olmayacak bebekte ben gibi sıkıntı var peki yatış yapıldı üzülme üzme kendine günlerdir bende araştırmaktan maf oldum kime doktor tek taraflı sıkıntı olmaz diyor ben anlamadım
Dilann12 bebek durumu nedir bu çeltiklenme olayına doktorun her seferinde bakıyor demek ki ama bana 20 haftada gittiğim doktor baktı perinatoloji daha sonra kendi doktorum bakmadı bende şimdi tedirğin oldum Birşey var mi diye
Zzynpp o yoktu da canım son kontrolüme kadar doktorum 3 hafta gerilik var dedi. Artık hastaneden ağlayarak çıkmaktan yorulmuştum. 1 ay içinde sadece 1 hafta ilerlediğini bile söylediler bana. Ama çok şükür bir sıkıntımız olmadı.
Dilann12 belki daha ileriside olur canım kötü düşünme dua ediyorum sana 🙏🏼 Ayrıca baktığında geçti diyip nasıl şimdi geçmemiş diyor bu doktorlar ben anlamıyorum ilaç filan kullandın mi aspirin filan benim gibi
Dilann12 son adet tarihime göre en fazla 15 eylülde bebeğimin doğması gerekirden gerilikten dolayı doktorum 7 ekimde doğumu gerçekleştirdi canım. 2 kilo 950 gram doğdu
Melikemr imom kullanmadım ben doktrum içinde omega oldgu bile meçhul dedi..amerikada satılan bi markanın ki guvenilir miş yanı ben olsam ceviz badem balık yerim