Hasan_Huseyin cok tesekkur ederım amin ins🥰
Şekeri çıkan bayanlar diyet listenizi paylaşır misiniz?
Tahammm bende eczaneden optima diye bir marka aldım
Zeynepzeze 3adet zeytin miii
Hasan_Huseyin benim de 50 gr ile 170 çıktı.endokrin uzmanı 75 lik yapmak istedi,ben istemedim.evde ölçüm cihazıyla kontrol ettim dikkatli beslenerek.normal çıktı hep.hatta her zamanki gibi beslenerek de kahvaltıyı ve akşam yemeği tokluğunu ölçtüm normal gözüküyordu.şuan pek dikkat edemiyorum.ama beyaz ekmek,tatlı da yemiyorum mesela.ölçmedim de kaç gündür.benim de mi şekerim yoktu anlamadım
Zeynepzeze valla haftada bir gün sütlü tatlı bi de sevdiğim ülker gofret yiyorum onun dışında az tuzlu az yaglı yiyorum hamurişi de yemiyorum. 2hafta düzenli ölçtüm bunları yaparsam yükselmiyor. O yüzden abur cubura düşmezsek sıkıntı yaşamayız
Bir de elinizden geldiğince hareket edin. Yemek yedikten sonra 1saat uzanmayın sakın direkt şeker yükseliyor o zaman
Tugce1634 mrb . Yanlış birşey söylemek istemiyorum. Fakat sağlık ocağındaki ebe ve doktorun dediği 50 Gr da çok belli olmaz,sozuydu. Belki de sizinde yoktu ins da yoktur❤️
Hasan_Huseyin inşallah arkadaşım.ben yine biraz da olsa dikkat edeyim de Allah büyük.yavrularımızı korusun inşallah,sağlıkla gelsinler.
Tugce1634 amin ins
@Mutire bu postta baya koşuldu ve örnek listeler paylaşıldı bir bak istersen
Serapozdemir aklıma geldi kuzum bakicam hani insan yaşamadan bileniyormus bide ve baya hassas ve panik oldum da bakmaya kalmadan bı post açayım dedim bide gecmistekilere bakayım ❤️ teşekkür ederim
Serapozdemir ay bak yazdığını bile yanlış okumusum geçmiş postlarda bak dedin sandım 🤣🤣 hey Allahım sağol canımın içi
Mutire geçmiş postları göremeyebiliriz o yüzden yazdım yalnız değilsiniz merak etmeyin ☺️
Serapozdemir Allah razı olsun ilgilendin benimle ❤️😍 rabbim sağ salim yavrucuğuna kavuşmayı nasip etsin
Mutire allah hepimizden razı olsun da bebişlerimizi sağlıcakla alalım kucaklarımıza
Nursevincli bunlar sağlıklı olan asıl bebek zaten vitamini alıyor anne adayının da şekeri düşmesin diye ara öğün veriliyor burda önemli olan açlık tokluk değil bebek. Ben normal hayatta da şeker hastasıyım ve böyle beslenmek zorundayız bebeğiniz için katlanılır bişey bence bu 😊
Serapozdemir amin canım 😍❤️
Mutire bende bilemedim isde canım ya zaten yukleme sonucunda yuksek cıktı 75 lıkte dahada yuksek cıkar dıye dusundum oyuzden yaptırmadım buyuk ıhtımal sanada dıyet onerıcek ve duzenlı seker ölçümü